Čo si myslíte o tom prípravku na chudnutie? Nie je to zasa len nejaký podvrh? Užívali ste to niekto? Objednala som si 3-mesačnú kúru...potom dám vedieť...
Piperine Forte na chudnutie - áno či nie?
vobec mi tento pripravok nepomohol ,este som pribrala, ziadost na vratenie mojich penazi, ktoru som pisala parkrat , neriesili ostali ticho iked bolo slubenie ze vratia pokial pripravok nesplni ucel, velmi som sa sklamala podobny pripravok som skusala davno tiez nepomohol bol od inej firmy a peniaze mi cestne vratili, staci kazdodenne cvicenie a spravna strava a som stihla ako lan bez podvodu.
piperine je čistý blud, neverte silnej reklame, neschudla som ani gram, naopak som dve kilá pribrala a akože vám vrátia peniaze????? Zabudnite na požiadanie chceli foto a dalšie bludy. Varujem neverte týmto bludom!!!!
thermacuts je taká istá zbytočná blbosť, odporúčajú ho tiež len predávajúci
Zase ten Piperine, už sa to tu rieši roky rokúce. Ja som si na odporúčanie tu z fóra kúpila za pár eur Weight Balance a som zatiaľ maximálne spokojná - -odkaz odstránený- :-) Prvý mesiac a 4 kilá sú dole :-) Netreba vyhadzovať desiatky eur za chémiu, čo ani nepomôže... ;-)
baby, cim rychlejsie schudnete, tym viac vam bude ovisat koza, mozu sa vam vytvorit aj strie. Co budete potom robit? Prekryvat si strie s ovisnutou kozou?
baby, žiadne tabletky neužívajte, stačí sa zdravo stravovať a hýbať sa!!! to je všetko, kilá pôjdu dole jedná radosť, načo si ničiť zdravie tabletkami, veď trochu uvažujte preboha..
Lisa to určite, acai berry je presne taká istá zbytočná blbosť ako piperine forte, buď to predávaš, alebo si začala aj preto niečo robiť - myslím zmena stravovania alebo pohyb.
A najmä 9kg za mesiac je veľa. Mám kolegu, ktorý teraz schudol za mesiac 8kg, Ale východzia hmotnosť bola 130kg ! ale vynechal celkom pečivo, všetko sladké a denne chodí na korčule alebo plávať, samozrejme nezobe žiadne podobné blbosti.
To znamená, že si bola veľmi obézna, alebo si skoro nič nejedla aby Ti zišlo toľko kg za taký krátky čas. Tak by som bolo zvedavý , kde je pravda :-) alebo budeš presviedčať, že ješ to čo predtým, necvičíš, len zobeš acai berry?
Tabletky na chudnutie - -odkaz odstránený- ja berem uz Acai Berry viac ako mesiac…schudla som viac ako 11kg
Neverila by som tomu že len pilula stačí. Možno v kombinácii so zvýšeným pohybom a nejakým upraveným stravovaním alebo ketónovou diétou by to mohlo ísť :)
Dajme si vsetci poppers :)