Čo si myslíte o tom prípravku na chudnutie? Nie je to zasa len nejaký podvrh? Užívali ste to niekto? Objednala som si 3-mesačnú kúru...potom dám vedieť...
Piperine Forte na chudnutie - áno či nie?
skus sa vela hybat, nejest a nepit cukry, mozes skusit aj piperine forte tiez dost pomaha nastartovavat metabolizmus ;)
hladam nieco co mi pomoze schudnut do konca jula aspon 12kg, kedze ma dcera svadbu... je to mozne?
ano piperine forte je na prirodnej baze, treba si precitat na ich stranke alebo tam proste zavolat
ten produkt tu reklamovany je tiez ako piperine forte na prirodnej baze ci?
ja beriem piperine forte skoro tyzden zatial eefekty nemam ziadne
ja som si tento produkt objednala pred par dnami tak preto sa pytam ako ho uzivate
a ako ste tento produkt uzivali? raz denne pred prvym jedlom?
Lisa05311 Ty si myslíš, že keď už každý vie, že piperine je podvod, tak Ti to zhltnú, že thermacuts je predsa len nový zázrak, z ktorého sa chudne bez toho aby človek zmenil svoju životosprávu? Je to taký istý podvod, podvodníci vymysleli novú blbosť, ako ogabať ľudí, a ty Ty tomu robíš akurát tak reklamu zadarmo :-)
Piperine je podvod na ľudí určite to nekupujte!!!!!!!!!
Aj ja som brala piperine forte a prdlajs som schudla len som sa pochorela klamu peniaze tak beru anic stoho tak zbytocne budetekupovat