Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piperine Forte na chudnutie - áno či nie?

vivera

Mám to odskúšané, po 2 mesačnom užívaní nič, ani kilo dole. Odbúrané večere, intenzívnejší pohyb a stále nič. Akurát problém s tráviacim traktom. Ďalší podvod ako všetky ostatné.

Lujzicka753

Radšej lipoxal.sk a ich lipoxal ten mám vyskúšaný a vedľajšie účinky zatiaľ nebadám :) mám za dva mesiace šesť kíl dole a je to super pocitt :)

munz

adelaide7 keto diet je nízkosacharidová diéta, neviem či kupuješ sáčky (čo je tiež dobrý biznis) alebo si pripravuješ sama stravu (čo je zdravšia alternatíva), ale to nie sú odrbávacie tabletky na chudnutie ako piperine, ale jednoducho nízky prísun sacharidov, čo je základom chudnutia

rozalka76 to ťažko zaberá, je to odrb, aj Ty odrbávaš

Haobect ak sa už donútiš k väčšiemu pohybu, tak žiadnu tabletku nepotrebuješ, pretože z toho sa chudne

adelaide7

každému vyhovuje niečo iné. Ok, niekto chodieva do posilky, cvičí, niekto na to nemá čas a hľadá iné cesty. Osobne s piperinom nemám skúsenosti, ale mne napríklad pomohla Keto Diet - aj keď ma mnohí známi odhovárali, že to bude ďalší podvrh, ja to môžem len odporučiť, schudla som dosť a stále si váhu držím. Takže len tolko, že netreba odsudzovať ani takéto "alternatívne" metódy chudnutia, len treba čítať aj diskusie a poradiť sa s lekárom.

Haobect

Samozrejme že vám to nezaberá -_- ... keď si dáte tu tabletku tak musíte mať aj niaku zátaž alebo väčší pohyb , a nie že dáš si tabletku a presunies sa s postele do obývačky pred telku , samozrejme že vám to nepomáha ;) ...

munz

no vítam nové zamestnankyne piperinovej firmy, takže po niekoľkých mesiacoch kľudu, keď sa nikto nenašiel, kto by naozaj z neho schudol, sa tu zas za 4 dni prihlásili nové "spokojné" zákazníčky :D
babenka91 to tam akože nie je návod na užívanie, že sa to musíš pýtať na fóre, kde naň každý okrem predajcu nadáva? okrem toho, že presne táto "otázka" tu už bola niekoľko krát položená z Vašej strany, kvôli snahe rozprúdiť diskusiu o tom :-)
aj to si odpovedáš potom sama pod novým nickom :-)
takže určite nenalete týmto podvodníkom, ak nechcete prísť zbytočne o peniaze a zdravie, kopa ľudí mala tráciace problémy z neho

munz

Raketka načo sa pýtaš? Keby si čítala diskusiu o pár stránok dozadu dočítala by si sa, že to možné nie je, dosť veľa ľudí písalo len nahnevané reakcie, a to nemyslím to, čo som písal ja ale tých čo zaň vyhodili peniaze. Je to blud, či je to prírodné zloženie, alebo nie. Akurát pár zrniečok čierneho korenia Ti vyškvarí kilá tuku ako sľubujú= klamú, ako tomu niekto uverí, pochybujem o jeho inteligencii.
A thermacuts je v tej istej kategórii- podvodníci= šmejdi

Lubnik

za seba tiez mozem tento pripravok odporucit, netreba to vzdavat hned na zaciatku, ja som na prve efekty cakal skoro dva tyzdne to uz zalezi individualne od organizmu asi

Najčítanejšie články