Preco ich je coraz viac a viac?
Preco ich tolko pribuda uz medzi mladymi dospievajucimi dievcatami ktore maju len 13-16 rokov?
Je snad na Slovensku presadzovany trend krasy Obezita a tucnota?
Je na slovensku presadzovany trend stravovania Tlac do seba co najviac a co najcastejsie aby si mala cici rici a bola krv a mlieko?
Vsimam si ked chodim do barov, kaviarni, restik, podujatia alebo len tak sedim niekde na nemesti ci na ulici na lavicke ako nase slovenske devy a zeny neskutocne tucneju. Ako ich drieky a spodne ale aj horne partie naberaju vzhlad pneumatik.
A najviac ma zaraza ako mi hovoril jeden kamos ktory uci telesnu na strednej skole ze neskutecne nase dievcata pohybovo zleniveli. Ze nedokazu ani sportovat. Nevedia sa splhat, nevedia vytrvalostne bezat napr. 5 minut vkuse, nevedia urobit kotul vpred. Su neohybne a usadene v com im brania ich silne stehna, objemne zadky a prsia. Len sa smial ze ked tie dievcata otehotneju raz ake proporcie este naberu. :D
Ja sa len pytam, kde sa nabral ten trend preberania? Preco matky svoje dcery a okolie tlaci do toho ze zena ma vyzerat ako socha Venuse?
Uvedomujete si dievcata a zeny ze tucne telo prinasa so sebou kopu ochoreni?
Tucne slovenske dievcata a zeny
Embryo,môžeš mi to,prosím,vysveliť po lopate,čo máš na mysli,nerozumiem Tvojej poznámke.Čo robím zle?Som len začiatočník na počítači a ak bude v mojich silách,rada by som svoj problém odstránila.Vďaka.
Kýčera: odporucam ti, precitat si nieco o typografii, tvoje prispevky budu lepsie citatelne ;-) (medzera za ciarkami, otaznikom, bodkami, pred a za pomlckou...)
Jaj liberta, brat to tak samozrejme mozes, ale nasi muzi vedia preco tak piju, lebo krasne zeny maju ;) ale ano, na krase zalezi a ty si tu jedina krasavica siroko-daleko.
lu222, postavicka z animovaneho serialu? :-)
ok, k postave - dolezite je, aku mas konstituciu, lebo pri tvojej vyske a vahe bude z 10 bab kazda vyzerat inak, podla tebou udanych parametrov s najväcsou pravdepodobnostou vyzeras super a ano, stihlo
ide primarne o to, ako sa CITIS (vitalne, fit, mas dostatok svalstva?, kondicia, zdravotny stav)
jj, ako tu uz bolo viackrat spominane, staci zapnut zdravy sedliacky rozum a jest to, co priroda dala a ked zmenene potraviny, tak maximalne fermentovane v mensom mnozstve a to domaca vyroba
tie pravidla su velmi jednoduche a prave pre tu jednoduchost sa z mojho uhla pohladu robi vsetko pre to, aby to bolo nepriehladne, existuju stovky 'diet' a ideologii aby mali o com pisat zenske casaky, aby mohla fungovat reklama, aby sa tocili prachy a aby ludia jedli a teda kupovali viac a viac a viac a choreli
to beriem tak, ze tak si mozu pripit, ked sa stretnu 4 skarede kamaratky. na co ine by si pripijali? jedine na tu svoju rychlost, ze rychlo sa radsej opit.. ako nemusi byt kazda modelka, ale na vzhlade, takisto ako na velkosti jednoducho zalezi. v tom je klamat zbytocne..
Nuz ja som pozoroval jednu zavislost, cim viac priemyselne spracovanych potravin,tym viac je problemov so zdravim.
Tj odporucam sa im co najviac vyhybat.
Potravinarsky priemysel neberie ohlad na zdravie ale len na odbyt a pritazlivost ich vyrobkov na zvysenie obratu. A s kludom do vyrobkov pridava aj pre nas skodlive veci ako aspartame, high fructose corn syrup, ktore zlozka, fruktoza sa na 95% zaderzi v peceni a premeni na tuky/triglyceridy a tukovobielkovinne latky/cholesteroly , aj ine latky co zvysuju pritazliviosr ich vytrobkov. Umelo vyrobenu fruktozu pridavaju na zlepsenie chuti a zaroven po konzumacii pomerne rychle vyvolanie pocitu hladu, tj to nuti ludi viac jest, cim stupa pre potravinarsky priemysel predaj. A to samozrejme vedie k obezite a roznym zamoreniam tela
Niekde sa pije na krasu koni a rychlost zien :)
a čo poviete na moju postavičku?
mam 22r, vyska 164cm, váha 52,5 kg
OK, viem ze tučná niesom :D ale neuskodilo by mi keby som trosku schudla?
Baby,ste neskutočne rýchle.Posledný príspevok bol od Slobodnej o 11,12 hod.,keď som začala písať.