Preco ich je coraz viac a viac?
Preco ich tolko pribuda uz medzi mladymi dospievajucimi dievcatami ktore maju len 13-16 rokov?
Je snad na Slovensku presadzovany trend krasy Obezita a tucnota?
Je na slovensku presadzovany trend stravovania Tlac do seba co najviac a co najcastejsie aby si mala cici rici a bola krv a mlieko?
Vsimam si ked chodim do barov, kaviarni, restik, podujatia alebo len tak sedim niekde na nemesti ci na ulici na lavicke ako nase slovenske devy a zeny neskutocne tucneju. Ako ich drieky a spodne ale aj horne partie naberaju vzhlad pneumatik.
A najviac ma zaraza ako mi hovoril jeden kamos ktory uci telesnu na strednej skole ze neskutecne nase dievcata pohybovo zleniveli. Ze nedokazu ani sportovat. Nevedia sa splhat, nevedia vytrvalostne bezat napr. 5 minut vkuse, nevedia urobit kotul vpred. Su neohybne a usadene v com im brania ich silne stehna, objemne zadky a prsia. Len sa smial ze ked tie dievcata otehotneju raz ake proporcie este naberu. :D
Ja sa len pytam, kde sa nabral ten trend preberania? Preco matky svoje dcery a okolie tlaci do toho ze zena ma vyzerat ako socha Venuse?
Uvedomujete si dievcata a zeny ze tucne telo prinasa so sebou kopu ochoreni?
Tucne slovenske dievcata a zeny
Ak je niekto tučný, neznamená to, že ja aj sprostý! : D Skôr mám dojem, že úbytok tuku znamená aj úbytok mozgovej hmoty. : D
Cize sa v podstate mozete zhodnut na tom, ze ak je niekto tucny, tak nie je clovek! Vasi reci toto vyvysovanie sa len a len potvrdzuju...gratulujem! Dufam ze v inych temach ludom radite, ako maju riesit len seba, nie ostatnych...
Nerozumiem viacerým veciam:
1. keď idem po meste chalani sa otáčajú za veľkými riťami, čím väčšia riť, cicky a väčší nános make-upu na ksichte tým krajšia.
2. nerozumiem ako sa dokáže niekto tak vyžrať, však do riti ráno vstanem, dám si čaj, nejaké ovocie jogurt, na obed sa najem zdravého vývaru s mäskom a nejakou prílohou a na večer si dam ľahšie jedlo aby som nemala bujné sny
3. nerozumiem tomu podotýkam, že túto informáciu mám od kamarátky, ktorá povedala, že ešte pred samotným chudnutím dokázala zjesť na obed celý hrniec polievky, what??? to už kde sme?
4. nerozumiem prečo ľudia klamú samých seba s rečami typu ,,ale veď nejem zemiaky, nejem sladké ani nič a nechápem prečo nechudnem,, no ja ti poviem prečo nechudneš lebo vyžieraš a špajzuješ a ladničkuješ a neuvedomuješ si to...
5. prosím ostatných ľudí aby prestali obhajovať tučných ľudí rečami typu:,,No ale vieš niektorí ľudia to majú genetické a môžu to zdediť.,, hej a ja som papagáj Ara. Tieto výplody si nechajte pre tie čo žerú seno. RAZ A NAVŽDY SI ZAPAMATAJTE JEDNU VEC!!!!!!
-------->GENETICKY MOŽEŠ ZDEDIŤ KOSTRU, VÝŠKU A TYP POSTAVY (ženskejší, chlapčenský...) ALE SÁDLO SA ZDEDIŤ NEDÁ
Ja mám po 40-tke a tiež sa pozerám na dnešné študentky, aké majú pneumatiky okolo pása a vôbec sa za to nehanbia. Za naších čias, ked mala niektora trošku nadváhu, tak už mala mindráky. Podľa mna je to stravou, už len tie čipsy sa dali kupiť iba v jednom obchode v celom meste a nie každý tam chodil.
ja prave vidim na nasich zenach ze vobec natom niesu tak zle ako napriklad v Anglicku kde je pretucnely kazdy druhy clovek nase slovenky ozaj nevyzeraju ani po deckach najhorsie teda aspon co vidim vo svojom okoli... ale muzi maju paradne pivna brucha...aj mladsi....
Vela robia geny po rodicoch potom malo pohybu a vozenie sa v autach ludia zleniveli a tak zeny tucneju ale uz dievcata na skolach su tucne a vela zeru sladkeho a mucneho
Potom po uliciach chodia velke zadky, brucha, stehna a mega cecky
Uz ako v usa....
Zdravim, pisem s odstupom 2 rokov. Prisiel som z polročného pobytu z číny, kde väčšina dievčat je štíhlučkých sexi bábik, a potom tu v Bratislave v centre a po podnikoch boli samé tučné baby... 90% tučné a chudé, ak boli, tak posobili nedostupne a všetci si na ne robili zalusk. Pred 10 rokmi to nebolo tak. Promenada po Michalskej ulici bol a plna stihlych gazeliek v mini... teraz uz len kotulajuca sa kolka...
tucne zeny ale celkovo aj muzi by mali jedno vediet ze to nieje zdrave takto sa nechat rozkysnut na bruchu, stehnach, zadku a ceciek. Robim zdrav. sestru na chirurgii a vidim ako tazko je osetrovat obeznych pacientov na lozku. Ako casto maju dekubity a je problem ich polohovat. Na taku tucnu buchtu treba niekedy aj dvoch osetrovatelov aby ju po operacii kedy je uspata premiestnili na postel. Alebo zeny na porodnici ktore idu rodit a su tucne lebo pocas tehotestva neumerne pribrali je problem umiestni na kozu a zalozit jej nohy do zavesov. Silnejsim ludom je problem zmerat tlak aj robit EKG a napichnut zilu na odber. Je to s nimi horsie aj pri operaciach laparoskopicky ci robeni ultrazvuku kedy sa stukovatene organy nezobrazuju dostatocne. Nehovoriac o ochoreniach ktore su s nadvahou a obezito spojene.
A v neposlednom rade nieje pekny pohlad na stucnele zeny no ani muzov.
ludia strasne zleniveli a vsade sa vozia autom a busom. Myslia si ze staci tura cez vikend ato staci. A cely tyzden sedia na kave a v aute
LMarika, lekári testujú aj na konzervačné látky, ... sú to parabény a prick testy robí kožný lekár. Vyššie medicínske pracoviská robia viac testov, majú viac testovacích látok.