Tucne slovenske dievcata a zeny

Príspevok v téme: Tucne slovenske dievcata a zeny
Matus29

Preco ich je coraz viac a viac?
Preco ich tolko pribuda uz medzi mladymi dospievajucimi dievcatami ktore maju len 13-16 rokov?
Je snad na Slovensku presadzovany trend krasy Obezita a tucnota?
Je na slovensku presadzovany trend stravovania Tlac do seba co najviac a co najcastejsie aby si mala cici rici a bola krv a mlieko?
Vsimam si ked chodim do barov, kaviarni, restik, podujatia alebo len tak sedim niekde na nemesti ci na ulici na lavicke ako nase slovenske devy a zeny neskutocne tucneju. Ako ich drieky a spodne ale aj horne partie naberaju vzhlad pneumatik.
A najviac ma zaraza ako mi hovoril jeden kamos ktory uci telesnu na strednej skole ze neskutecne nase dievcata pohybovo zleniveli. Ze nedokazu ani sportovat. Nevedia sa splhat, nevedia vytrvalostne bezat napr. 5 minut vkuse, nevedia urobit kotul vpred. Su neohybne a usadene v com im brania ich silne stehna, objemne zadky a prsia. Len sa smial ze ked tie dievcata otehotneju raz ake proporcie este naberu. :D
Ja sa len pytam, kde sa nabral ten trend preberania? Preco matky svoje dcery a okolie tlaci do toho ze zena ma vyzerat ako socha Venuse?
Uvedomujete si dievcata a zeny ze tucne telo prinasa so sebou kopu ochoreni?

petuskaaaa

Kiddo – nemusím o tom človeku vedieť nič a dopne mi, že je slabý. Budem sa zas opakovať. Každý zažíva denne stres ale nemusím sa preto prežierať preboha. Ten jedálniček bol napísaný orientačne, ja nie som výživový poradca. Kludne si daj do toho aj horčicu je mi to jedno... nikomu som to neodporučila :D kks sa mi zdá, že si rada veci vymýšlaš a prikrášľuješ, bež si to prečítať dole znova. Kde to komu odporúčam? Ale vieščo dobre ak chceš poradím ti ako najrýchlejšie schudnúť. Menej sedenia za PC a viacej pohybu. Pozri sa von z okna, nájdi si kopec, obuj si tenisky a vybehni ho.
Kycera – molekulovku a genetiku mám už za sebou :D ale vďaka že si ma upozornila, že som sa nemýlila.
Denisaf – nerozoberaj tu chorých ľudí, nikto tu nerozoberá chorých ľudí, to je iný prípad... ja tu rozoberám ľudí, ktorí sa napchávajú ale nedokážu si to priznať a pritom sú zdraví ako ryba, preto ich hodnotím ako slabých... ovláda ich telo, nerozmýšľajú hlavou... a čo keď sú v strese? Ja som tiež v strese, všetci sme v strese ale je len na tebe, či to budeš zaháňať jedlom alebo sa tomu stresu postavíš. Neobhajuj tu obžerstvo! Je to hriech!
Jbnma – aký mám názor na anorexiu a bulímiu? no taký istý ako na obžratých ľudí, že sú taktiež slabí. Wow a teraz sa pozeráš ako som si to dovolila napísať. Isto si hovoríš ale oni za to nemôžu. A kto im za to môže? Ja čítam primitívne články, že mám žrať vatu s vlasmi aby som si naplnila žalúdok? Ja čítam články, že nažrať sa a vygrcať sa je OK? Nie ja takéto žvásty nečítam a neverím im. Takže zas sú to pre mňa len slabí ľudia, ktorí uverili, že byť vychrtlý a žrať vatu s vlasmi je v pohode. Práve pre to, že sú slabí (asi majú slabé myslenie alebo si nedávajú veci do súvislostí, ja fakt neviem) im treba pomôcť a na to sú už inštitúcie.

Miroooooo

denis tie co vidis v tych autach su rodene zlatokopky aj ked som uz videl aj zlatokopky so sadlom :-D ale bud si isty ze take super stihle baby normalne nezeru ale sa tryznia nezmyselnymi dietami. Taka ked by sla s tebou do restiky si nedal vepso, knedlo zelo ani plnenu papriku ci pizzu. Ta sa ani nevie poriadne nazrat s prepacenim. A teda ti asi ani nic nenavari :-DDDDDD
Len kurvit sa to víe....

Denis75

ckds nehovorim ze nie ale vsimni si ake zeny vidis v autach prachatych chlapov stihlucke pipky v znackovom obleceni od hlavy po topanky... priemerna baba nikdy nebude mat tolko sebavedomia ako tieto... oni idu na istotu

ckds

Denis75 si myslíš že tučnejšia baba nemusí byť pipkou a nemôže ťa odrbať o prachy? Si vedle jak tá jedle. To či ťa niekto odrbe a či je pipkou nezáleží od váhy ale od povahy.
Navyše tak ako veľká vychudnutosť je zdraviu škodlivá tak isto aj nadváha škodí.
Podvýživené dievčatá a ženy majú slabú výdrž, málo síl, sú anemické, rýchlo podľahnú infekciám, zápchu, bolesti svalov, klbov a kosti,riedke a vypadávajúce vlasy, strhaný výraz tváre s prepadnutými lícami.
Nádváha zase spôsobuje vysoký krvný tlak, problémy so srdcom a dýchaním, bolesti kostí, klbov, tráviace ťažkosti, zapareniny z previslej nevetranej kože, zápchu, zvýšený cholesterol a upchávanie ciev, riziko cukrovky, rakoviny, autoimunitných ochorení,

a_dr1a

Denis75. Malokto dospeje do takehoto stadia) Poznam dost muzov, ktori dokola hladaju rovnaky typ zien (reprezentativne kocky modelky, spravne miery proporcie, nizka vaha ai ai), a zakazdym dopadnu stejne a potom nadavaju na zeny. Mozno pri dakej normalnej obycajnej babe co je do voza i do koca by nasli skor to, co akoze hladaju) Lenze oni to marne hladaju len pri modelkach a stale takto dokola sa cyklia

denisaf

Petuskaaa nie kazdy tucny clovek je tucny lebo sa preziera a lezi.... Moja znama vyzerala ako modelka v 35tke jej kvoli zenskym problemom nasadili hormonalne lieky a z 50 kilovej zeny je dnes 85 kilova a moze zjest za den jedno jablko a pit vodu nezhodi ani kilo.. nenavazaj sa do ludi nikdy nevies co bude s tebou a mozno aj za rok... staci mat nejaku hormonalnu poruchu a je po vysmechu...

Kycera

Ella,
vekom si ešte dieťa, ale mentálne si na omnoho vyššej úrovni ako mnohí dospelí!!! : ) Si ozdobou svojich rodičov.
Poradili Ti?