S partnerom by sme chceli babatko a chcela by som vediet aky postup zvolit, okrem ovulacnych dni aby som uspesne otehotnela. Ak Mate nejaky dobry napad z vasich skusenosti rada si ho precitam. Dakujem
Norikka tie pocity najmä prvýkrát sú také zvláštne, aspoň pred dvomi rokmi u mňa to bolo také, že aj som sa tešila, aj som sa obávala, ale obávala som sa hlavne toho aby náš prírastok bol zdravý. Aby v brušku rástol ako má. Tŕpla som veľmi. No vďaka Femibionu to dopadlo všetko tak ako som verila. Vitamíny zabezpečia u detí správny rast ;)
Anicka ked pises o tom snazeni tak ja som si na to nase spomenula. Joj to bolo. Ta tuzba po niecom novom, nepoznanom, po tom klbku stastia bola taka velka, ze som pomaly ani spat nemohla, len som mesiac co mesiac riesila, ci mi dni pridu, joj.
syllona nielen v tehotenstve aj potom, predsa dieťa nemá ako inak vitamíny nabrať len z mliečka ak teda by si kojila, takže aby dieťa dostalo od teba potrebné vitamíny, to je dôležité :)
Vitaminy dietatko potrebuje aj uz ked je na svete, takze najlepsie je aby si si ich davala aj po porode aspon moj nazor je taky.
Ak ti mozem napisat ja svoj nazor ake vitaminy, tak mne Femibion vyhovoval. Ma taku kombinaciu vitaminov, ze take zlozenie by si pri inych doplnkoch hladala marne, aspon teda ja som take nenasla a to som si ich vela porovnavala :)
SPILBA SUHLAS NEDA SA TYM NIC POKAZIT, ALE NEROZUMIEM PRECO SI NIEKTO MYSLI, ZE DIETA POTOM NEJAKO VELMI RASTIE ALEBO COSI PODOBNE. VED PRAVE KED MA DOST VITAMINOV TAK RASTIE AKO MA TABULKOVO, PRIAM UKAZKOVO :)