Caute, je podľa vas baba,ktora vám povie,že mala viac ako dvoch chalanov stetka? A vadilo by vam keby vam povedala vysokoskolacka po 20,že ešte s nikým nebola? V akom veku by ste taku uz nechceli? Chalani nepacia sa vám plache dievčatá? Čo musi mat,aby vam padla do oka a oslovili ste ju alebo chceli?
Pocet frajerov
Ja by som odpovedala na otázky autorky tiež. :)
1. Mám kamarátky, čo mali viac ako dvoch a nikto ich za štetky nemá.
2. Ja sama som o "to" prišla až po 20, a keď som to niekedy povedala chalanom, že som ešte s nikým nespala, neverili. Ale keď mi konečne uverili, tak to brali pozitívne ako nejaké milé prekvapenie.
Na zvyšok už odpovedať nemôžem, lebo nie som chalan :)
Ale aj tak si myslím, že sa niekedy na tých fórach riešia zbytočnosti. Láska je aj tak slepá :)
liberta25, takú sprostosť som ešte nepočula. menej skúsené, čo mali 1-2 partnerov trebárs, vôbec nemusia mať potrebu sa vyblbnúť niekde a nemusia byť ani naivné. zase jedna ženská, ktorá vystriedala viac než sa dá na rukách zrátať, tu mudruje o ostatných. tie, ktoré ich mali menej, tak asi preto, že skôr tie sa milujú len s tým, koho naozaj milujú. alebo slečny skúsené milovali 20 chlapov? naivita je vec úplne iná. jasné, že tá sprostá, čo už naletela, tak bude vedieť, ale neskúsená nemusí byť taká chudera, aby nevedela. ak si sama seba váži, tak vie, kam zájsť môže a kam nie.
ovela skor podlahnu tie neskusene, pretoze budu bazit po nepoznanom. kym tie "skusenejsie" sa uz vyblbli a miluju sa len s tym, koho miluju. nehovoriac o dost rozlicnej miere naivity. skusena nenaleti len tak na hocico a tiez presne vie, co muzovi povedat uz netreba. (narazam zas na to cislo). pretoze adekvatne univerzalny pocet neexistuje, existuje len vyssi alebo nizsi ako mal jej partner. a to je podla mna cele o muzskom egu.
Mas pravdu beacon, neda sa zovseobecnovat. Aj s tulakom suhlasim, lebo kto chce tak vie tieto preslapy mladosti odrezat a zit normalny zivot. Samozrejme kazdy ma pravo na to aby mohol zacat od znova a dostal druhu sancu a aj ju dostane uz len tym ze kazdy sme individualny a kazdy preferuje nieco ine. Takze ak ju nedostane odo mna, moze ju dostat od niekoho ineho :)
Kam som tymto mieril je to ako to s clovekom zamiesa neskor, ked pridu problemy v manzelstve, alebo sa zahladi do niekoho. Ved dnes skoro kazdy chlap reaguje na to ked povie zena ze je zadana tym ze "to nie je telesna vada". Takze nedaju pokoj ani vydatej, ani zene s detmi. A kto ma potom vacsi sklon podviest? Zena ktora si vazi svoje telo a vedie sexualny zivot iba s muzom ktoreho lubi, alebo ta ktora sa vyspi s kadekym koho ani nepozna?
a plache?mne sa zda ze podobny si podobneho hlada.plachy plachu a laxdemu je ine sympaticke.mnr niky neinponovali drzy drsny agresivny hlucny hlasny extrovertny ludia.niekpmu je plache sympaticke.zovseobecnovat sa neda.
vsetko zavisi od psychiky teda aj to kolko partnerov si mala mas budes mat na koho si trufnes.ludia z vysokou sebamienkiu silnou psychikou odvazny ty co sa opovazia spolicensky si skor najdu niekoho.z mojo pozorovania obal len ako prvy dojem zohrava ulihu vzdy ide o povahu od nej zavisi ci napr po rozchode s niekym si pruzna otvorena silna psychicky na novy vztah.rozny sme ludia.mna napada krasna zena ktora sa rozviedla ale tak sa sklamala ze cely zivot uz nikoho nechcela aj ked mala z koho vyberat a napada ma zrna ktoru vnimam az ako nepekna a z 3 detmi a viem o nej ze ma uz 4ho manzela lebo je psychicky silna otvorena pozitivna citovo ju rozchod nezabil ide dalej.poznam skor nepekne zeny co vysyriedali vela a aj pekne co uz viac necjceli nikoho osyali smi a su krasavice.vzdy ide o tvoju psychiku od nej sa odviha na koho si trufas od sebavedomia a povahy.cize suvis medzi tym ze dpata ostane sma a krasavica bude striedat pattnerov neplati.
Ten kto ich mal viac sa prikloni k tej strane, ten kto menej k druhej strane........... a vieme teraz kto je tu co zac. Menej je niekedy viac ;)
Kome1. Myslim si, ze mas daky hlbsi problem sama v sebe. Tvoj uvodny prispevok ked som 1x otvorila a precitala si ho - pomyslela som si (prepac, neber to teraz osobne), ze to pise daky primitiv (povrchny chladny ai blbec). Preto som ani nereagovala. Zavrela a bolo. Potom zo zvedavosti som sem predsa len este nahliadla (ze o com sem len tolki mozu vypisovat). A potom som citala tie tvoje dva prispevky zo 14.5? po 20h..myslim, ze sa nemylim.. Az potom som zacala reagovat aj ja. Preco to pisem a spominam? Kome. Ja som si zo stylu tvojho pisania vyjadrovania dovtedy naozaj myslela, ze si MUZ. Ten styl, vyjadrovanie. A potom tie primitivne nazory (pozor - neskor uz pises uplne inak. Uplne inak).
Co tym chcem povedat? To ako clovek pise, vyjadruje sa, sled jeho myslienok uvah, sposob vyjadrovania, obsah, aj emocie co z toho celeho a vsetkeho citit, vyzaruje z teba a ine - vypovedaju dost o tom druhom cloveku. Uz ten prvy pocit z teba co som z teba mala - a to ta nevidim vizualne, navodzuje evokuje vo mne, ze nieco nie je s tebou v poriadku. Si zvlastna. Mas proste nejaky problem. A neskor riesis ten nezaujem muzov ohladne teba aj kamaratiek z partie. Nesuvisi tvoj problem co tu riesis s tebou ako takou? Ja ta predsa ani nevidim (zovnajsok sympatie krasa styl obliekania ai) a od zaciatku si mi prisla proste divna. To vyjadrovanie, co z teba na mna vyzarovalo. Proste som vobec z teba ani stipku zenskosti necitila. A prave toto vsetko nevedomky mozes vyzarovat vysielat aj v realite nazivo vokol seba na inych. Zamysli sa nad tym aspon trosku. Mozno pisem odveci. Neviem. Ja nie som ziadna miss, mam plno nedokonalosti, nemam idealnu vysku vahu ai parametre "krasy", mam uz aj svoj vek, ale je o mna zaujem. Keby som chcela tak bez vztahov nie som. A to ziaden plytky kratkodoby vztah stylu "dovi dopo" teraz nemyslim. Proste ini ludia ma vyhladavaju, chcu byt so mnou a na nezaujem muzov sa nemozem stazovat. Tvoj uvodny prispevok je zlozeny cely len z otazok. Este aj "pozdrav" spojis do opytovacej vety. A potom tie dva tvoje prispevky ktore ma tak trosku "nastartovali" sem predsa len napisat. Naozaj som z teba ziadnu zenskost povab nehu sarm hravost radost teplo milotu dobrotu laskavost ai necitila. Posobis na mna zatrpknuto negativisticky, skor odpudivo. Ale ako som uz pisala - neskor uz pises inak. A v realite plati zvacsa pravidlo prveho dojmu a co na inych vyzarujes, ako posobis. Ak aj v reale zo zaciatku takto navonok posobis, tak to ani vyzor plet vyska vaha obliekanie ai nezachrania. Mozno to vsetko dobre v tebe musi clovek najskor v tebe vydolovat a najst. Ty to v sebe mas. Len najst to da zabrat. Ty sa zrejme bojis - mas strach. A skryvas sa za daky pomyselny pancier ulitu, ktore ta maju chranit. Ale zivot je aj o istom riskovani. Mozno zakopnes, utrzis rany, ale mozes objavit a najst aj to, co tak marne hladas, po com tuzis. Ak neodostries rolety zaclony na svojom okne, ako mozes uvidiet to, co je vonku za tvojim oknom (slnko nebo priroda kvety zvieratka voda vrchy stromy ludia vone zvuky ai).
michal, prave to tvoje, ze neviazany sex z minulosti sa s clovekom ponesie cely zivot, to je prave to skatulkovanie. absolutne pausalizovanie, ktore nie je vobec opodstatnene, ako tvrdenie. a ako povedal zas moj kamarat: najvacsie k.rvy su najlepsie kocky ;)
michal ano. ale paradoxne ti budem teraz oponovať. si myslím že sa to dá napraviť zmenou životného štýlu. si myslím že taký človek ak chce seriozny vzťah mal by to začať brať takým spôsobom že je dlžný ukázať tomu o koho má záujem že sa zmenil. všetci platíme za svoje skutky. nič neni zadara.