Caute, je podľa vas baba,ktora vám povie,že mala viac ako dvoch chalanov stetka? A vadilo by vam keby vam povedala vysokoskolacka po 20,že ešte s nikým nebola? V akom veku by ste taku uz nechceli? Chalani nepacia sa vám plache dievčatá? Čo musi mat,aby vam padla do oka a oslovili ste ju alebo chceli?
Pocet frajerov
Tak ten popis ideálu ženy v očiach muža napr. namňa nesedí. Mne sa práve páčia nižšie cca 160 cm, dlhé vlnité čierné či hnedé vlasy, mierne bacuľkaté alebo štihle ale nie vychrtlé.
Napr. toto tiež podľa mňa niesú pravé krásavice najmä keď dnes sú programy na úpravu fotiek však.
fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net
scontent-vie.xx.fbcdn.net
S tým súhlasím. Nie sme klony a ja by som ani nechcela byť. Na sebe aj ľudoch milujem odlišnosti, tie drobné rozdiely, "chyby".
Ešte taký dodatok - viete ako sa tvorí ideál krásy??? Jednoducho sa poskladajú prednosti z mnohých iných. Logicky z toho vyplýva, že každý má na sebe niečo pekné a niečo menej pekné. Nikto nie je dokonalý. Stačí vyzdvihnúť to pekné, na tom menej peknom zapracovať ak sa dá, ak nie, tak sa s tým zmieriť a zameriavať sa na svoje prednosti. Budovať osobnosť nie len zvonku ale hlavne zvnútra.
Ak by to bolo v silach kazdeho nepekneho cloveka, tak vsetci by sme merali 175cm, mali ultra stihle pasy a drieky, dlhe blond vlasy, velke pery, velke modre oci, dlhe mihalnice, stihel dlhe nohy a biele rovne zuby. U muzov zas iny ideal. Ale to by sme uz neboli jedinecni ale kopie.
Neviem kto to tu uz pisal o tom ze niektore si mozu zato same ze su same lebo sa nepacia muzom a nieje o ne zaujem. Je v nich chyba.
Lenze ty dobra dusa ktora si to pisala mala by si jedno vediet a pochopit. Mnohe zato nemozu ze sa muzom nepacia. To ako vyzeraju nieje castokrat ich chyba. Co sa zmenit da sa da ale nie vsetko. Ved aj tu na forum sa chodia stazovat dievcata a chlapci ze su skaredi, nepekni, nikoho nemaju. Ze su prilis vysoki, nizki, tucni, chudi, maju velky nos, velke oci, odstavajuce usi, vyrazky, nohy do X alebo do O, kacaciu chodzú ci velky zadok, tucne stehna, male ci velmi velke prsia atd. Nie vsetko sa da zmenit. To aky sme mozu geny a nasi rodicia. Je to dost surove ako si to napisal/la. Nieje nikoho vina ze vyzera ako vyzera a je len tazke prenho samotného ze sa nikomu nepaci. A najma v dnesnej sprostej dobe ked sa tak velmi vdaka idiotskych mediam kladie doraz na krasu tela a nie duse. Ved ani tie modelky, herecky ci spevacky niesu take pekne ako sa javia.
Co maju urobit ti ktori niesu v dnesnomsvete pritazlivi? Majú sa zabit? Len preto ze nesplnaju kriteria dnesnej doby?
kome1 uvedom si najprv čo chceš.
Chceš obdiv tisícoch mužov alebo chceš skutočný záujem jedného muža?
Myslíš, že tie baby sú šťastnejšie? Že je im čo závidieť? Je to len krásna blišťavá pozlátka ale povrchná. Také baby sú nešťastné lebo o nich skutočne nikto nemá záujem. Žiadneho z tých mužov nezaujíma aké naozaj sú, čo vlastne chcú.
Šťastie spočíva v tom, že sa nikdy nebudeš porovnávať s inými, lebo na svete sa vždy nájde niekto horší alebo lepší od teba. Je to len tvoj uhol pohľadu, ktorý vyplýva z tvojich momentálnych pocitov.
Každá žena môže byť krásna a obletovaná, keď dá mužom to čo chcú. Každá žena dokáže na seba nahodiť tony make-upu, skvelé sexy handry, nahodiť úsmev, byť koketa, infantilne sa rehotať na primitívnych vtipoch či signáloch mužov.
No sú ženy, ktoré to nenapĺňa, uvedomujú si svoju hodnotu a nechcú sa hrať na niečo iné než sú, na niečo povrchné. Sú ženy, ktoré nepotrebujú nosiť masku, pretože aj bez nej dokážu byť sami sebou a jednoducho buď ich niekto chce bez masky alebo nech kašle na to.
Sebavedomie nezískaš obdivom okolia. Sebavedomie si musíš vybudovať sama v sebe a keď si ho vybuduješ, tak ti bude jedno, či si obdivovaná alebo nie.
Ja neviem,určite kazdy clovek ma hodnotu,tu nikomu neberiem. ja skor myslím spoločenský,to predsa vidíte ci na strednej alebo vyske,že su baby o ktoré je záujem a take čo nie. A môžem povedat,že tie moje kamosky su podľa mna super a rozumiem su s nimi lepšie ako s hocikym aj ked ich tiež nechcu. Ale to že nie sme asi reprezentatívne medzi spokuziakmi,tak nás nikto nechce. Nie je to ani tým,že by sme nevyzerali alebo sa neobliekali.Len asi nie sme oblubene. A chalani chcú príťažlivé. Take čo im budú závidieť. Taká čo nepritahuje tá čo ma zo života. Ked musí byť sama. Ja nie som velmi sebavedoma ,neviem ako k tomu dospieť. Preto píšem že za vela nestoja.
kome ked si to o sebe myslis, ze si ako zena 0, tak ta tak vnimaju aj muzi a mozno ta niekedy nejaky pripity mladim z lutosti alebo opilstva na zabave pretiahne a potom mozno aj dalsi... ak budes takto uvazovat o sebe dalej, speje to k tejto situacii. Pritazlivost je o vyzarovani, nie o krase, smaozrejme, je dolezite dodrziavat osobnu hygienu, troska sa upravit, pekne obleiect primalovat, ale hlavne je, co vyzarujes a ty podla komentov len ciste zufalstvo. Ak toto zmenis, budes si ty vyberat s kym to zazijes , nie kto sa na teba ulakomi zo zufalstva.
kome1 ja chápem, čo tým chceš povedať. Ona neurčuje hodnotu človeka podľa toho ale človek si dehonestuje vlastnú hodnotu na základe záujmu-správania okolia voči nemu. Je to taký začarovaný kruh, z ktorého sa dostaneš jedine tak, že ho pretneš ty sama.
To nie je krása, ktorá predáva ale sebavedomie. Keď sa na to vykašleš a povieš si, že aj tak máš vysokú hodnotu aj keď si to iní nemyslia a nedávajú ti to najavo, vtedy sa začnú k tebe chlapi hrnúť.
Ja som este panna. A som nato hrda. Boli zaujemcovia ale uz od prvej chvile davali prilis najavo ze im ide len o sex. Nemali kam pichnut tak to chceli hned. Ak som im dala najavo ze niesom ten typ dievcat-kurvy ktora dava na diskotekach a dedinskych zabavach tak sa urazili a uz sa viac neozvali. Cize som jedno pochopila ze im nejde vobec o lasku, city a druheho cloveka ale len moje telo a ich nadrzaneho vtaka.
Navyse som doteraz nestretla chalana pri ktorom by som citila telesnu pritazlivost a ti pri ktorym som citila tak nemali zaujem alebo uz mali frajerky.
kome, jasne, su to uplne chudery. lebo na tom sa stavia hodnota cloveka, ci ma niekto chce alebo nechce pretiahnut. s takymto rozumnym pohladom na cloveka sa uz asi nestretnem. obohatila si moj zivot.