Pocet frajerov

Príspevok v téme: Pocet frajerov
kome1

Caute, je podľa vas baba,ktora vám povie,že mala viac ako dvoch chalanov stetka? A vadilo by vam keby vam povedala vysokoskolacka po 20,že ešte s nikým nebola? V akom veku by ste taku uz nechceli? Chalani nepacia sa vám plache dievčatá? Čo musi mat,aby vam padla do oka a oslovili ste ju alebo chceli?

bez pokecu

na pokeci sú sami úchyláci, ubožiaci a zúfalci nič pre inteligentnú a normálnu bytosť. Pozor na pokeci si mnohí robia kopu falošných nickov kde sa vydavá ten istý človek na viaceré osoby.

sewie

ked sa dievca ma za chuderu, je to vidiet. na mimike, gestikulacii, drzani tela. pekny ci skaredy chalan-je to len chalan, je to len clovek, tak ako ty. nie je dovod byt pri nom nervozna. ked si to uvedomis a skutocne dostanes do hlavy-bude ti lepsie:)

kome1

To mas pravdu. ale ako to ti chlapi vedia,že sa mam za chuderu? Ked medzi ľuďmi sa snažím tvarit stastne a baviťs kamoskami. Ale ja, sa fakt hanbim,ale len peknych chalanov,s ostatnými čo sa mu až tal nepáčia nemam problém. Napriklad keby sa nejaky zaujímavý ocitol blizko,hneď mi v hlave beha schovaj sa,len nech ma nevidí a pritom dufam,ze si ma všimne a príde za mnou. Občas sa správam pri chalanoch chaoticky. A potom si vyciyam,se som bola hrozna. Naozaj neviem ako si pomoct. Chalani to cítia,že som nervózna alebo nesvoja? Nepaci sa im to ? Veď čo ked je dievca hanblive,to ke hneď hrozne?

liberta25

na tom nezalezi, aka a ci to bude internetova alebo skutocna zoznamka. ide skor o to, ze autorka subjektivne ma samu seba za taku chuderu, ze sa nou aj objektivne stava. a toto ziadny muz nehlada.

Slobodna

Idylka ak si inteligentna tak nechapem preco na mna reagujes ked ja som vobec nereagovala na tvoj prispevok. Snad kazdy moze mat svoj nazor na pokec.

pokec123

ja som na pokeci svojho princa stretla :) su tam tiez uchylaci ale rovnako aj uchylacky a ine pripady zien... a hlavne je tam dost normalnych muzov - staci vediet filtrovat a sama sa spravat ako normalna zena

Slobodna

Iste :) pokec je nadherny iluzorny svet stastia a lasky, kde stretnes dokonaleho princa. Lepsie? Kazdy vidi co vidiet chce. Niekto pravdu, niekto iluziu.

Slobodna

Hej normalni muzi, ktori zenu uz davno nevideli a vrhnu sa na vsetko nove co tam pride ako uslintany vyhladoveny pes ale niektore zeny si na tomto falosnom zaujme vedia celkom slusne dvihat ego. Pokec bol mozno fajn v zaciatkoch ale uz davno fajn nie je.

[zruseny37]

Sú tam úchyláci, to nikto nevyvracia, ale aj normálni muži sú tam, ako napísala. Všade je zmes rôznych typov ľudí.