Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pocet frajerov

Príspevok v téme: Pocet frajerov
kome1

Caute, je podľa vas baba,ktora vám povie,že mala viac ako dvoch chalanov stetka? A vadilo by vam keby vam povedala vysokoskolacka po 20,že ešte s nikým nebola? V akom veku by ste taku uz nechceli? Chalani nepacia sa vám plache dievčatá? Čo musi mat,aby vam padla do oka a oslovili ste ju alebo chceli?

hemendexina

tolerujem iných ľudí, sú to napr. aj niektorí moji priatelia, ale k sebe hľadám podobného partnera. logické, nie? aj keby mám 5., veď nejde o to, proste to tak vyšlo, za každým jedným niečo je. možno sa to moje číslo vyšplhá aj na oveľa väčšie číslo, aj keď skôr nie. neurčujem, čo je správne, jedine tak pre mňa. pre každého podľa seba. ty by si určite nechcela panica, pretože máš niečo už za sebou. moja prvá reakcia v tejto téme bola na teba a ak si to pozrieš spätne, tak krátkozraký bol tvoj príspevok, preto som chcela rozšíriť tvoje obzory, nech neškatuľkuješ. aj ty si usudzovala podľa svojich skúseností, že neskúsená skôr naletí. hlúposť. keď som ešte nemala sex, vedela som rozlíšiť, o čo komu ide. vedela som vždy vycítiť, čo zmysel má a čo nie. nebola som naivná, akurát som ešte neokúsila mužský penis v tom čase a to je všetko. je to ako keď cítiš cigaretu, ale ešte si ju nefajčila. potom ochutnáš a zistíš, že je to ten istý smrad, ktorý cítiš pri fajčiarovi. vytešuj sa, že si skúsená a vieš urobiť štatistiku z penisov, ktoré si videla. tak to ti gratulujem. ono je ťažké mať toľko skúseností s rôznymi chlapmi, keď nájdeš toho pravého, ktorý ťa ani po rokoch nepustí od seba, lebo si skvelá a nestojí mu za to, aby o teba z hocijakého dôvodu prišiel. je tak úžasný, že s ním plánuješ rodinu. nevyjde to? príde ďalší, taký je život. neskúsená rozhodne nie som...

liberta25

hemendexina, skusenost nemusi vzdy spocivat v realnom naplneni, to by sa jeden zblaznil, co vsetko by musel vyskusat. skusenost spociva aj v pochopeni a tolerovani, ze ludia su rozmaniti, maju rozne tuzby, povahy, nazory. a v sexe obzvlast. ty mas 2heho priatela, to je spravne pre teba, tak je to ok, iny si zas povie, ze ho laka nieco ine a to zas je spravne prenho. ale nemozes ty urcovat, co je spravne a co nie. preto si velmi neskusena a kratkozraka, inak ti to uz vysvetlit neviem.

hemendexina

kome1, nikto sa ti nemá čo smiať a ak sa predsa niekto nájde, maj ho v pi*i, čo ťa po ňom. chýba ti sebavedomie a to môžeš nadobudnúť len sama. musíš si uvedomiť svoju skutočnú hodnotu. väčšinou majú ženy komplexy v puberte alebo z puberty, ale uvedom si, že hodnota ženy stojí na tom, na čom si ju založíš. musíš si veriť. možno ani nevieš, koľko dievčat ti závidí, že sa nepotrebuješ zmaľovať jak kraslica a obliecť ako lacná štetka, aby si zaujala. stav na svoju prirodzenosť, aspoň tak som to pochopila z tvojich príspevok, lebo som nečítala celú debatu, a drž sa toho. aj tým sa líšiš od ostatných. každá druhá môže vyzerať jak z časopisu, keď si dá make up a nahodí sa. a koniec koncov na tom absolútne nezáleží. ten správny chlap ťa bude mať rád na základe tvojich vlastností a tvoj vzhľad je len doplnok k tomu.

hemendexina

liberta25, to vôbec nie je o krátkozrakosti, ale o zodpovednosti. čo je dobré na rizikovom živote? ak niekto berie sex ako zábavu, tak prosím, ale nechci dať dokopy niekoho, kto to berie ako niečo viac s niekým ľahkomyseľným. v živote nikdy si tí dvaja nesadnú.

babyyss, nikto nikoho neznehodnocuje, pokiaľ si to sama nenechá spraviť...

inak dostávame sa aj k otázke, či to číslo tvoria chlapi ako expartneri alebo len chlapi na uspokojenie sexuálnych potrieb.

kome1

Ale čo mam robit? Ked ma nikto nechce. Keby ma mejaky chalan aspoň vyuzil ,všimol si. Isté ze to nie he to o čom snívam,ale uz nevladzem. Čo by sa stalo keby ma niekto chcel? Nedáte mi mejaku radu? Mne je jedno kto s kolkymi spal. Ked so mnou spat nechce nikto. Kamosky mi hovorili,že neviem na to adekvátne reagovať. Že ked ma niekto aj volá tancovať alebo osloví tak ujdem. Ale vsak to že ma vola tancovat nic neznamená. Preco nejaky chalan nemôže prist a baliť ma alebo co. Ja som veľmi taka,ze to.noeviem sama urobiť a hlavne bez toho aby on zacal. Neviem zhodbotit ci sa niekomu pacm. A bojim sa prejaviť,aby sa mi nevysmiali. Ja.by som ho aj rada mala aj sa snazila. Co mi chýba?

Babyyss

Ziadny muz nema pravo sudit zeny o pocte partnerov. Preco? Muzi znehodnocuju zeny a potom ich odsudzuju,ze su to stetky a chcu panny. Panny sa ale nevyrabaju na pase. Zodpovedne zite a berte si za manzelky hned tie s ktorymi zapichate a nebudeme mat ziadne problemy. Ani vy, ani my.

Babyyss

To kolko je vela?Je rozdiel ak sa vyjadruje o pocte zena po 30.tke, 40.tke a ak sa tu vychvaluje nejaka 20.tka, ze ma prveho alebo druheho partnera.Ved nemusi byt jej posledny. Michal555 neskutocne sa rehocem na tvojich teoretickych trapnych prispevkoch ako sa snazich ohurovat tu pritomne menej inteligentne naivne devy aky si ty znalec zien a moralne zalozeny. Pritom o zenach nevies vobec nic. Este sa teda mas co ucit.

liberta25

hemendexina, ach jaj, to bol len priklad, ako vselijako sa da k cislu dopracovat. ale, inak, co sa sexu tyka, si velmi kratkozraka. nedokazes pochopit, ze ludia mozu mat aj ine sexualne tuzby, nez len take, ake mas ty sama.