Caute, je podľa vas baba,ktora vám povie,že mala viac ako dvoch chalanov stetka? A vadilo by vam keby vam povedala vysokoskolacka po 20,že ešte s nikým nebola? V akom veku by ste taku uz nechceli? Chalani nepacia sa vám plache dievčatá? Čo musi mat,aby vam padla do oka a oslovili ste ju alebo chceli?
Pocet frajerov
Ale vy ste ma nepochopili. Ja by som tiež s hocikým nešla ani striedať chlapov by som nechcela. Nehovorím o takých co nemajú sex lebo si seba vazia. Ale o takych čo by ho aj mali,ale nikto ich nechce. To nema nic spolocne s úctou. Poznám kopu bab co nikto nechce takže ani memozu s nikým spat j keby chceli. A take naozaj za nic nestoja. Ked si ma žiadny chalan nevšimne tak asi nie som dosť dobrá.
jo, clovek je ako puzzle, ale clovek sa meni, vyvija, tie ciastocky puzzle sa tiez menia, meia sa nase chute, vkus v jedle v obliekani, vkus na vyber priatelov...ak niekto mal "bujaru" mladost, neznamena z v buducnosti nebude verny...alebo ako pisala daria22 , je mozne ze si ten clovek uziva na volnej nohe, ale pocas vztahu je verny...
lenze proste ludia potrebuju skatulkovat-vytvarat si "manualy" na to kto je "dobry/zly", "vhodny/nevhodny". Stavia s ana takych "hodnotach" ze ma prechadza zrak...na co je hladanie "univeralnej " pravdy?...su muzi/zeny, ktori by nechceli partnera ktoryje panic/panna po 20 ke lebo je neskuseny lebo ma podla nich nejaky blok atd atd...potom su zas taki ktori by uprednostnili panica lebo je aoze cistejsi, vernejsi...ale prosim vas...to su len domienky-mozu byt pravdive a rovnako nemusi...zena ktora mala 20 partnerov moze byt stale drevo v posteli a za to panna moze byt hned dracica...zena ktora je technicky panna mohla uz davno oralne obstastnit cely stadion...pisem asi hlupe priklady, ale proste snazit sa vytvorit univerzalne tabulky a pravdy je ovela vacsia hlupost...!
ale kazdy nech sa zariadi ako chce:)
Netvrdím, že striedanie partnerov je správne, len proste nemám rada nálepkovanie, predsudky.
Na výške sme mali taký seminár. Boli nám ukázané fotky niekoľkých ľudí a situácií. Mali sme vyjadriť svoj názor, bez toho aby sme poznali skutočné pozadie, život, príbeh danej osoby alebo situácie. Veľmi dobrý seminár. Väčšina mala predsudky a vymýšľala si svoj vlastný sci-fi scenár a boli šokovaní pravdou. Žiadny človek by nemal byť súdený podľa ničoho, ani svojho konania v minulosti. Je ľahké súdiť ale nech každý skúsi prežiť danú situáciu s danými možnosťami v tom momente v koži daného človeka - asi by zaujal úplne opačný postoj. Jediné na čom záleží je, aký ten človek je práve teraz - minulosť človeka formuje - záleží len od toho, či ho vyformuje do lepšej alebo horšej podoby. Alebo vy by ste chceli snáď byť neustále súdení a odsudzovaní za svoju minulosť?
Ak niekto vidí napr. mladú babu s dieťaťom tak si väčšina automaticky pomyslí, že je štetka, že už v takom mladom veku má dieťa, pri tom tá baba mohla byť v minulosti znásilnená a napriek tomu sa rozhodla dieťa si nechať a milovať ho, aj keď jej pohľad na to dieťa bude do smrti pripomínať tú traumatizujúcu udalosť. A takých prípadov je neúrekom.
V živote záleží na iných veciach a tie veci rozhodne nie sú viditeľné na povrchu ale sú to skryté hĺbky daného človeka. Mňa odpudzujú ľudia, ktorí kĺžu len po povrchu a nedokážu ísť do hĺbky a vnímať srdcom, logikou len očami.
toto mi pride az smiesne. otazka na pocet je irelevantna, uz len z dovodu, ze pravdu opytana osoba pravdepodobne nepovie. taku otazku polozi clovek, ktory chce byt dobrovolne klamany.
a nazor, ze na pocet sa opytam, ale v minulosti sa hrabat nebudem. tak z tohto hladiska je prave to cisla najpovrchnejsia informacia. cislo ti nepovie vobec nic, ked uz, tak to skor ta minulost, co, ako, preco boli veci v zivote cloveka tak, ako boli.
Kome1 aky si ty chumaj, ty si nevaziš vôbec dievčatá ktoré NEMAJU v hlave nasrane a vedia ešte čo je to cudnost a morálnost v dnešnom skazenom svete. Ja si práveže takéto slečny vážim.Dovolím si jeden vtip na záver:
- kámo, minule som bol v meste... a to ti je také mesto, že ak tam spadne asteroid ta buď zabije futbalistu alebo štetku.
- no dovoľ, ja mam z toho mesta frajerku!
-nehovor, a za aké futb. druzstvo hraje?..
A este jeden:
- Jožo, vieš čo som počul, ze tvoja nová frajerka sa vyspala s polovicou mesta z ktorého pochádza.
- Jančo, ja viem ale to ne veľké mesto..
adr1a nesúhlasím. Veľa mužov si radšej vymyslí, že dotyčnú dostali do postele akoby čestne a otvorene priznali, že ich odmietla.
Pravdu sa aj tak nikto nikdy nedozvie. Prekvapuje ma, že si michal555 taký naivný. Keď spomínaš emočnú vyspelosť a stabilitu. Nesúď podľa predsudkov. Žena, ktorá mala v minulosti viac partnerov môže byť emočne vyspelejšia a najmä stabilnejšia, než žena s minimom partnerov, ktorá sa možno odtrhne neskôr a bude sa to snažiť dohnať.
Predsa aj tí najväčší sukničkári v mladosti sú neskôr ustálení a najlepší partneri a otcovia.
Počet partnerov v minulosti nie je žiadny dôveryhodný ukazovateľ stability, charakteru, vyspelosti, vernosti vzťahu ani človeka.
Kto sa ním riadi a spolieha naň je sám emočne a inteligenčne nevyspelý.
Je viac podozrivý človek, ktorý ani po 20tke, či 30tke nemal ešte žiadnu sexuálnu skúsenosť či vzťah. Svedčí to o tom, že má v sebe veľmi vážny problém.
Pre niekoho to môže evokovať čistotu, no len fyzickú čistotu, vnútro môže mať oveľa zapratanejšie komplexami, strachom, problémami než ktokoľvek iný. A čo ak to takejto žene zachutí s partnerom, ktorý si ju práve pre jej čistotu vybral? A neskôr si to bude vynahrádzať kade-tade.
Daria22. Tvoje nazory na dotycnu (aj ked to bol len priklad no sama take poznam, takze to nie je zas az tak pritiahnute za vlasy), by sa dal krasne vyvratit a zdovodnit. Ale ukoncim to radsej tym, ze je to predsa kazdeho osobna vec, kto si s kym zacne ci nezacne. Pripadne dosledky rany sklamania ci naopak, bude znasat potom on sam a nik iny
Zlokot. Slovensko je male. Tu kazdy kazdeho pozna, je s kazdym znamy rodina kamarat kolega ai. Minulost zvacsa kazdeho dobehne..si najde. Alebo staci hlupa "nahoda" a pravda je vonku. Dotycna sa priznavat ani nemusi, vzdy sa najde dost "ochotnych" co si servitku pred usta nedavaju. Ano. Reci su reci. Ale ak rovnaky typ reci nazorov pocujes od viacerych nezainteresovanych, tak zrejme na tom nieco bude. Bez vetra vanku sa ani listok nepohne
mily adr, tu spominas dievca, co ma 23 rokov a 8 vztahov za sebou, myslim, ze 8 vzathov urcite nemala, ked tak mala nejakych partnerov a zo zopar sa len vyspala a nic to pre nu neznamenala. To ale neznamena, ze ked to dievca malo vztah s niekym, ze ho musela zrovna podvadzat, vo vztahoch mohla byt verna a ak momentalne bola na volnej nohe, tak si s niekym len uzila, bez toho, aby s nim musela chciet rono chodit, ale neznaci to hned o nej, ze nedokaze byt verna jednemu partnerovi, asi nenasla este toho praveho, co je vzhladom k veku pochopitelne.