Dá sa objednať bielenie zubov aj u iného zubára?

Príspevok v téme: Dá sa objednať bielenie zubov aj u iného zubára?
brrrr

Poraďte mi prosím, chodím k zubárovi, ktorý nemá v ponuke bielenie. Dá sa objednať hoci aj mimo poisťovne na bielenie zubov niekde inde?
Aké máte prípadne skúsenosti, zvažujem túto možnosť, prípadne vyskúšať aj jeden slovensý prípravok za cca 20 eur s násadkami, ktorý predávajú v drogérii. Ďakujem vopred za odpovede!

zrzkazuzka

myslim ze nemusis, ale bolo by to lepsie, doktorka by mala lepsie prehlad o tvojom chrupe a bola by si ista ze mam vsetko ok ;)

zrzkazuzka

ja chodim na bielenie pravidelne a vzdy si to zariadim tak, ze najprv sa objednam k zubarke a ak mam vsetko v poriadku tak do mesiaca na bielenie :-)

anitka30

o vybielene zuby sa treba naozaj poriadne starat lebo potom cele to bielenie bolo zbytocne :-) slava jasne najprv musis ist na prehliadku ci nemas nejake kazy a podobne :-)

sandrička567

rozne pripravky? ja som par mesiacov po bieleni uplne odstavila ribezlovy dzus aj cervene vino, ale asi to nestacilo :(

anitka30

ja chodim skoro kazde dva roky, ale pouzivam rozne pripravky aby mi to vydrzalo co najdlhsie :) myslim ze to nie je skoro, urcite ked mas pocit ze to nie je uz ono tak chod zase ;)

sandrička567

ako casto chodite na bielenie? bola som pred rokom a pol ale mam pocit, ze uz by som mala ist opat len neviem ci to nie je skoro

anitka30

ospravedlnujem sa ze pisem az teraz snad vam moja odpoved bude este uzitocna:) malo by vydrzat nejake dva roky len ja este preventivne dennodenne pouzivam aj bieliace pasky nech mi to vydrzi dlhsie:)