Dá sa objednať bielenie zubov aj u iného zubára?

Príspevok v téme: Dá sa objednať bielenie zubov aj u iného zubára?
brrrr

Poraďte mi prosím, chodím k zubárovi, ktorý nemá v ponuke bielenie. Dá sa objednať hoci aj mimo poisťovne na bielenie zubov niekde inde?
Aké máte prípadne skúsenosti, zvažujem túto možnosť, prípadne vyskúšať aj jeden slovensý prípravok za cca 20 eur s násadkami, ktorý predávajú v drogérii. Ďakujem vopred za odpovede!

krtko7

hm. Na takéto bielenie by som sa nedala už ani za nič. Skúsila som fakt kadečo. Aj rôzne pasty a vôbec nič mi to nepomohlo, nikam ma to neposunulo, na zuboch som nespozorovala žiadne zlepšenie, žiadnu zmenu, čo sa týka farby, takže za seba môžem povedať, že takéto pokusy to sú fakt vyhodené peniaze.

dayrea

Bielenie zubov - ibright.lv je to naozaj ucinny produkt na bielenie zubov a porovnatelny s bielenim u zubara. Viem porovnat z vlastnej skusenosti.

bambulka32

Mali mali, ale nie každý to robí, nie každému na tom záleží, niekto si povie, že netreba týriť to, čo nepáli, len neviem či je to najvhodnejší postoj :/

tifaniass

Sinka zdrave zuby by sme mali mat stale...Mali by sme dbat na to aj ked nemame bielenie v plane...Predsa len zdrave zuby su najviac....

sinka

matriska ani ja by som sa nedala takto na hocijake bielenie, mne robi bielenie doktorka v Pearl Dental, kde chodim normalne aj na preventivky a tak :) Je to lepsie takto ked jeden clovek robi aj jedno aj druhe, najma ked ide o to, ze vlastne pri bieleni musis mat zdrave zuby :)

bambulka32

Julka našla som si tú tvoju zubárku o ktorej si mi písala.
A aj som jej volala, že či by som mohla ísť na bielenie, tak mi vysvetlila, že čo všetko ma bude čakať a dala mi termín :)

rasto212

Neviete mi niekto povedať, či sa dá spraviť vybielenie zubov keď používam strojček? Nejako sa mi zdá, že mi zožltli zuby

matriska

MIMILA

Presne ako si napisala. Predsa len je to isty zasah a moze to zuby aj poskodit, uskodit im to ak to bielenie nebude OK. Ja by som si nedala len tak hocico na zuby.
Ked bielenie tak u zubara a prirodzene aj s dentalnou hygienou, lebo pred samotnym bielenim je potrebna. Rovnako ako treba mat aj zuby v poriadku. Bez kazov ako tu uz zaznelo!

Janamicha123

Tutri moj nazor je taky isty. Ale tak ked sa najde niekto kto chce cokolvek ine skusat, tak nech sa paci. Kazdy ma moznost volby, ja by som sa s tym nezahravala!