Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

38r chlap a nema ani auto ani byt!

Príspevok v téme: 38r chlap a nema ani auto ani byt!
Nika78989

Ahojte, ma to vyznam vobec s takym chlapom tahat?? Ved to je vizitka chlapa, ake ma auto, kde byva a pod.! ked moj frajer v 38r byva v podnajme a nema auto, to nemoze nic ine znamenat, len ze je lenivy (je zdravy, nema fyz. postihnutie) a teda neschopny financneho postarania sa o seba.. podla mna to do buducna znamena, ze celu fin. stranku rodiny budem musiet tahat ja, lebo on si nevie zarobit ani na zivotu nevyhnutne veci... niesom zlatokopka, ale nejaku uroven potrebujem. ake mate nazory vy?

firo

Liberta,este jedna vec.aby si aj ty nedopadla ako si pisala.ze dnesne zeny beru hociaku zberbu...a s tvojim narokmi neostala nakoniec sama...:)

Razurčite

Veľký myslitelia,vynálezcovia mali povačšinou problém aj zo strednou školou.Tým nechcem navádzať na neučenie sa iba ku tým titulom je môj príspevok.VS je skôr ako nálepka som na takej inteligenčnej úrovni a nieje to predpoklad že bude dobrý partner alebo úspešný podnikateľ aspoň tu v SR.Snáď na záver ak budú všetci VS kto bude robiť chlieb či to je práca pod úroveň a čo keď to VS Mudr.baví robiť?

dixit

ešte by som chcela doplniť - je pravda, že dnes si vie VŠ spraviť každý blb. a že to tam nie je žiaden výkvet spoločnosti. a aj tam treba hľadať s lupou a navyše nie je VŠ ako VŠ. ale čo s takými, ktorý ani len tú VŠ, ktorú má dnes každý blb, nezvládli? :) nie, vš ani zďaleka nie je patent na rozum, ani nevypovedá nič o charaktere atď., ale práve preto, že je to dnes už takpovediac norma, je oveľa ťažšie, aspoň z mojej skúsenosti, natrafiť MEDZI MLADÝMI na normálneho rozhľadeného a inteligentného človeka, ktorý by ju nemal. to je celé. aj preto si myslím, že jednoducho nie je pravda, čo písal gamm, že: "skutocne nerozhladeneho blbca mozes stretnut s vs rovnako casto ako rozhladeneho inteligenta so strednou." - blbcov na vš je ako maku, to nepopieram, ale väčšina inteligentov má tú vš skrátka tiež :-) inteligentov BEZ vš ako maku rozhodne nie je, hoci nepopieram ich existenciu a vzťahu s niekým takým by som sa nemala prečo brániť.

PS: liberta, tvoje názory mám rada a väčšinou s tebou aj súhlasím, ale tak sa mi zdá, že teraz si kapánek prestrelila v tej reakcii na fira, že môže byť rád, že je jeho žena ešte s ním :-O

liberta25

gamm, to, co si opisal, ma sice opodstatnenie, ale mna to pobavilo. mam daleko od snoba. keby som bola snob, tak mam svoje poziadavky len vyslovene kvoli spolocnosti. to nemam. viem svoju hodnotu a na zaklade toho si aj urcujem poziadavky. nemam na partnera vyssie poziadavky od seba, ale v ziadnom pripade, co sa tyka inteligencie, vzdelania, hodnot a moralky nemozu byt nizsie ako moje. inak by som tu vypisovala donekonecna placlive prispevky, tak ako sa to dnes deje. podciarknute, zhrnute. to, ako a ake skoly dnes niekto vystuduje, je tiez relevntne. ale, ako som uz spomenula, pohybujem sa mezi ludmi v ramci mojej inteligencie a mojho vzdelania, hoci aj ineho odboru. a pokial ma niekto ako ty mieni kritizovat, len preto, ze jedna z mojich poziadavok je normalna a regulerne ukoncena VS, tak sa vlastne zamysli, kto je naozaj snob. len ides s davom. a v tom pripade bude dobre, aby si daval bacha, ci ho nevedie vol.
PS. nemam 25, mam viac. nemyl si 25 za mojim nickom s mojimi rokmi.

michal 22

liberta ty co si namyslene povysenecke indivoduum? VS ti da akurat znalosti v danom obore, nic viac, na intelekt, rozhladenost, kultivovanost ci prejav to nema absolutne ziadny vplyv, ale ty zijes v nejakej nerealnej utkvelej predstave, ze vysokoskolak je automaticky viac ako ostatni... to je skutocne smiesne...aj ja poznam mnoho ludi, co okrem svojho oboru, co vystudovali, su tupi ako tago, nemaju sajnu o svete... myslim, ze to bude aj tvoj pripad :)

firo

Liberta prepac,ze plodim len takto.ale som v praci a pisem z mobilu.tak sa snazim v skratke a nemienim sa nejako rozpisovat.pretoze,uz mi stupa troska tlak:)taketo zeny ako ty, s takymto nazorom moc nemusim.nechcem ta nazvat tak,aby som ta neurazil...:)dam tuto diskusiu precitat mojej manzelke nech sa pobavi:)ona by ti povedala svoj nazor a neboj.mozno by si nejake veci pochopila. a som rad.ze ju mam a nie kvoli tomu.ze zaraba nikolkokrat viac ako ja,nie som zlatokop:)

Shayleen

Liberta poviem ti jedno mám 3 stredné školy jedno ukončené s maturitou nežijeme na SK a tu kde žijem nikto nepotrebuje VS takže tak ja som aj šťastná bez toho aby môj mal VS kopu peňazí dom auto lietadlo loď vrtuľník ponorku vesmírnu loď... vynechala som niečo? :O mne sú niektorý VS vzdelaní trochu namyslený hore nosom sry

gamm

to s tym odhadom inteligencie je dost diskutabilne. ono dost zalezi aj na tom kto posudzuje, nie len kto je posudzovany :-)
a potom tiez zalezi na tom kto chce co vidiet a co odmieta vidiet.

gamm

libreta mne tiez neda nereagovat. tu poziadavku o ktorej pises nema kazdy s vysokou skolou a ak ju ma tak plynie predovsetkym zo snobizmu :-) nic v zlom. snobizmus sa da definovat aj tak ze niekto (snob) na zaklade nejakej malej casti teba ta posudzuje celu kompletne, kto si, atd. je to potreba masirovat si ego hoci aj za cenu sebaklamu (pretoze na zaklade napr. toho ci mas nemas vs sa neda posudit kto si a co dokazes apod).
ludia s podobnym nazorom ako ty maju bud klapky na ociach alebo su jednoducho mladi a neskuseni. mozno si mlada a mas tych 25r ale mozno ked budes starsia a spoznas viac ludi (este je otazne nakolko budes k nim vsimava) zistis to co ti tu ludia napisali (firo a spol). skutocne nerozhladeneho blbca mozes stretnut s vs rovnako casto ako rozhladeneho inteligenta so strednou. nie je to ziadna vynimka. vs skoly sa dnes aj tak robia v drvivej vacsine len pre diplom a aj to len ako priprava na pracovny trh navyse vacsinou s obmedzenym zameranim (ekonomia, pravo apod) a aj to s diskutabilnymi vysledkami (s odretymi usami). nehovoriac o podvadzajucich studentoch. na vyskach dnes vobec nestretnes nejaky vykvet spolocnosti. uz len ked statisticky uvazis tie pocty studentov. sory ale tolko geniov a kreativnych talentov tam nenajdes. vacsinou je to priemer ktory proste povazuje diplom s vs za rovnaku povinnost za aku povazovala generacia ich rodicov maturitu.
a uspech v zivote do velkej miery zavisi na huzevnatosti.

liberta25

firo, ani som nemusela velmi pisat a dalsi ehm sa chytil. presne tieto keci nemienim pocuvat. a toto, co si ty horko tazko splodil, to dokaze len clovek bez VS. radim ti, bud rad, ze tvoja zena, ak ma naozaj VS, ze je stale s tebou a neprovokuj.