Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

38r chlap a nema ani auto ani byt!

Príspevok v téme: 38r chlap a nema ani auto ani byt!
Nika78989

Ahojte, ma to vyznam vobec s takym chlapom tahat?? Ved to je vizitka chlapa, ake ma auto, kde byva a pod.! ked moj frajer v 38r byva v podnajme a nema auto, to nemoze nic ine znamenat, len ze je lenivy (je zdravy, nema fyz. postihnutie) a teda neschopny financneho postarania sa o seba.. podla mna to do buducna znamena, ze celu fin. stranku rodiny budem musiet tahat ja, lebo on si nevie zarobit ani na zivotu nevyhnutne veci... niesom zlatokopka, ale nejaku uroven potrebujem. ake mate nazory vy?

amorka9

A co je na tom? Laska aj tak nie je nic ine nez vymenny obchod. Obchoduje sa atraktivita, prestiz, status, majetky, zabava, zazitky, sex,...
Ja ti dam toto, ty mi das hento, mne sa to paci lebo mam zisk = pocit lasky. A kazdy obchoduje s tym na co ma (pekny s peknou, pekna s bohatym, skaredy so skaredou, chudobny s chudobnou, blby s blbou...). Nejake city su skor len taky literarno-romanticky balast aby sme si nepripadali tak strojovo a primitivne, aka je nasa skutocna, biologicky a evolucne determinovana podstata. V podstate sme len taky chodiaci, nesmierne namysleny biologicky hnoj. :D

liberta25

firo: rob ako myslis, hlavne nie kvoli mne ;)
michal 22: je to len vyssia forma znalosti v urcitom obore, to je vsetko, nieje to vyssie iq, ani nic ine...
hovori to o tvojom postoji k zivotu.
gamm, experti na ludsky mozog, psychiku a spravanie ludi definovali aj EQ a OQ, emocionalnu inteligenciu a osobnostnu. je zrejme, ze su dohady, ktora je najdolezitejsia. kym IQ hovori a vyjadruje cisto logiku, analytiku, dedukciu, cisla, EQ hovori o tom, ako sa clovek dokaze zachoavat v urcitych situaciach. OQ zas ako je dozrety, ake ma nazory, preco, ako si za nimi stoji, ako clovek sam seba pozna a vnima.

gamm

liberta vyjadril som sa k tomu prave preto ze vysoku skolu mam a viem ako to chodi aj akych ludi tam stretnes. ano je fakt ze tam stretnes aj kultivovanych, inteligentnych dokonca aj kreativnych ludi, ale aj vselijakych inych a preto mi pripada nezmyselne posudzovat cloveka podla toho ci ma ci nema vs.
a kedze logicky sa ani podla toho cloveka posudzovat neda tak mi logicky vychadza ze jediny dovod preco niekto chce partnera/ku s vs je len akysi pocit elitarstva, akysi snobizmus ktory si ma potrebu sam pred sebou nejak racionalne oddovodnit.
to ze mas poziadavku aby mal partner vs je v poriadku ale tvrdit ze kto vs nema je menej hodnotny, alebo menej sikovny je jednoducho velmi kratkozrake.
a co sa tyka dehonestacie vs skol. nuz ja to nerobim, bohuzial tento system to robi sam. mohli by sme sa bavit na temu ako funguju vysoke skoly, aku ulohu ma v dnesnej spolocnosti vzdelavanie, aky biznis je okolo toho atd, ale to je ina kapitola a je mi z nej nevolno :-)

gamm

dixit keby som nemal moznost takmer den co den poznat ludi z roznych vrstiev, s roznym vzdelanim, netvrdil by som to. ale skutocne, aj medzi ludmi so strednou skolou najdes ludi slusnych, rozhladenych ktori sa rychlo ucia, pali im to. a samozrejme aj pomalsich a primitivnych. ale pritimny moze byt aj ten ktory ma vysoke skore v testoch iq. takze aj na to pozor :-) skratka treba zvazit vzdy viac faktorov a hlavne aby si cloveka spoznala nemozes ho posudzovat len tak povrchne. cloveka v zivote utvara mnoho faktorov. poznam mladeho chalana ktory dosahuje v iq testoch do 150 bodov ale nema vysku, a kedze ma 24 rokov stale je to blaznivy chalan a navyse pochadza z obycajnej a nie dobre situovanej rodiny. je to jednoduchy chalan a robi manualnu pracu (niekto by povedal nevyuzity potencial). poznam ludi ktori nemaju vysoke iq a ani tu vysoku skolu, ale maju v sebe mudrost. mudrost je zase cosi trochu ine nez iq. poznam mladeho tridsiatnika ktory zalozil firmu, krasne zaraba, nema vs a smeje sa vysokoskolakom. ina mlada baba nechce vysku, urobila si len kurzy ktore potrebuje na pracu ktoru chce robit vo velkej banke, dostala sa tam, a dari sa jej.
samozrejme vsetko ma svoje hranice. isteze sa da napr. ocakavat ze clovek ktory ma len zakladnu skolu asi nie je taky sikovny. ale tvrdit ze ti ktori nemaju vysoku su prevazne blbi je velmi nepresne.
ono vobec pri posudzovani inteligencie sa dostavame na tenky lad. o com napriklad vypoveda test iq ? staci to snad na posudenie cloveka ? nie pretoze sa do hry zapajaju aj dalsie faktory. to znamena dalsie vrodene predispozicie, plus vychova, kultura v ktorej vyrasta, osobnostne crty a napriklad aj to nakolko je clovek huzevnaty. proste vs, alebo vysledok iq testu vela nenapovedia, iba nieco, a aj to treba zvazit.

firo

Liberta.tak teraz si to teda zaklincovala...:) ty musis trpiet nejakym komlexom..:)kvoli tebe asi tu Vs skolu vystudujem.budem urcite nieco viac:) ja sa v mojej praci pravidelne kazdy rok podrobujem psych.vysetreniam,tzv psychotestom a vyska mojho IQ presahuje viac ako priemer.mozno ked vystudujem VS.mozno este stupne...:)

michal 22

nikto ti tvoju vysku nedehonestuje, skor naopak, ty ju stavias do role, ze si viac, hoci to tak nieje, je to len vyssia forma znalosti v urcitom obore, to je vsetko, nieje to vyssie iq, ani nic ine... a nerob z toho prosim nadpozemsku zalezitost a cestovatelsku misiu na inu planetu, vyznieva to skutocne prizemne :) to je taka mila dogma :)

liberta25

dixit, dakujem za upozornenie, vazim si to, lebo to ani nebolo tak myslene doslova. (voci firovi)
takze firo a ostatni: vsetci, co sa do mna obuli, budme uprimni, nemate ziadnu VS a zda sa mi, ze ste vsetci muzi. predstavte si, ze ja ako zena by som vam zacala popisovat, ake je masturbovanie, sex a problemy s obriezkou a bez nej. nemozem to vediet, budu to len blaboly. ale budem akoze za mudru. tak vy, co ste VS nevystudovali, nekecajte do toho, ako a preco.. nemozete to vediet, nikdy ste vysku nestudovali, tak ju laskavo nehonestujte.