Ahojte, ma to vyznam vobec s takym chlapom tahat?? Ved to je vizitka chlapa, ake ma auto, kde byva a pod.! ked moj frajer v 38r byva v podnajme a nema auto, to nemoze nic ine znamenat, len ze je lenivy (je zdravy, nema fyz. postihnutie) a teda neschopny financneho postarania sa o seba.. podla mna to do buducna znamena, ze celu fin. stranku rodiny budem musiet tahat ja, lebo on si nevie zarobit ani na zivotu nevyhnutne veci... niesom zlatokopka, ale nejaku uroven potrebujem. ake mate nazory vy?
38r chlap a nema ani auto ani byt!
Liberta:) nehnevaj sa prosim.ale to ak ma niekto vysoku skolu mu dava patent na rozum?:) pisem.ze dnes vystuduje Vs skolu uz pomalicky kazdy s prepacenim blb...mam susedu co ma Vs a svojim spravani mi pride troska zaostalejsia..tak prosim sa uvedom.to ze mas Vs,z teba nerobi nieco viac:)a radsej budem mat doma zenu s ucnovkou. s ktoru si rozumiem a mame spolocne hpdnoty ako si hladat partera s titulom.ktory v dnesj dobe moc neznamena..
hmmm, pravdupovediac, ja tiež nepoznám veľa inteligentných mužov, ktorí by nemali VŠ - v mojej vekovej kategórii (do 30 r.) asi žiadneho. takých starších hej, dokonca aj obe moje VŠ vzdelané sestry sú vydaté za mužov (35 r. a 40 r.) bez VŠ a nie je to nejaký problém, obaja sú fajn, mám ich rada. aj preto som VŠ ako nejakú nutnú podmienku nikdy nemala, veď vidím, že sestrám to funguje aj bez toho.
a teda, keby som stretla niekoho naozaj fajn a inteligentného, s kým by som si rozumela, no nemal by VŠ, asi by som z toho vedu nerobila. no naozaj takého nikoho nepoznám (čo neznamená, že takí nie sú). každý, kto ma doteraz priťahoval, tú VŠ skrátka mal, resp. na nej práve študoval (alebo sa na ňu chystal, keď zaspomínam na gymnaziálne časy). zhodou okolností, môj priateľ má školy aj dve :-)
a samozrejme, tupcov s VŠ, ako spomínal firo, síce poznám dosť, ale to je zasa ďalšia vec, veď s tými chodiť nikto nemusí :-)
podla mna s tou zlatokopkou to teraz prehanate. a nejde len o niku a vlastne ani o zeny. skratka partneri by mali byt tandem a ked jeden zaostava musi tahat druhy. aj to sa v partnerstve prihodi (moze prist choroba a pod) ale ked ma clovek vstupit do vztahu, alebo povedzme v nejakom pokracovat s obavami ze bude stale tahat prevazne, alebo len on, tak to moc nepotesi. takze niku plne chapem. a ono je fakt ze v 38r by clovek, jedno ci muz ci zena, mal preukazat aspon nejaku snahu, nejaku schopnost. nemusi mat trebars hned ten byt, ale ukazat aspon niecim nejaku samostatnost.
ina vec je ked ma clovek prilis jednostranne ocakavania, predstavy o tom co ktore pohlavie musi plnit, mat. ale to uz je podla mojho nazoru zalezitost hodnot, priorit, uvazovania, uhla pohladu. niekto ma klapky na ociach a niekto zase pozera do stran a uvazuje skor variabilnejsie.
firo, mne zas neda nereagovat :). VS vzdelani ludia sa uz akosi automaticky pohybuju a obklopuju rovnako vzdelanymi ludmi, takze ta poziadavka plynie uplne prirodzene. velmi ma tesi, ze poznas vysoko inteligentnych ludi, ktori nemaju ani maturitu, ja som sa s takym zjavom jakziv nestretla. okrem toho, dnes zeny pomaly beru kazdu zberbu (nie je myslene osobne na teba, ale vo vseobecnosti), cim sa kladu na muzov ovela nizsie poziadavky. ja taka nie som. nemyslim, ze som narocna, ale ano, oproti drvivej vacsine zien som o dost narocnejsia. a vobec mi to neprekaza, prave naopak. som hrda na to, ze sa neuspokojim s malom. ani u seba ani u muzskej polovicky.
Moja manzelka ma Vs ja mam len tu maturitu:) a dokonca zzaraba 10 nasobne viac ako ja a nemam ziadny komlex..:)
liberta:)Neda mi reagovat.prosim ta v dnesnej dobe vystuduje VS hociaky blb.Aby som si podla toho vyberal partnerku je chore.Poznam vela ludi.co nemaju ani maturitu a na inteligencii im to neubera..a takisto kopec tzv Vs vzdelanych u ktorych mi nikedy rozum postoji:)
Shayleen, myslim. fakt nemienim pocuvat hlupe reci o tom, ze vysoka skola nic neznamena od niekoho, kto sa najviac, co sa vzdelania tyka, triasol na maturitu. a okrem toho, muzi zvyknu mat z toho aj komplexy, ak je zena vzdelanejsia, viac zaraba. nevravim, ze vsetci a ze je to pravidlo, ale prevazne to casom pride. takze v tom ja nepolavim. a vlastne ani nemusim ;)
Liberta nemyslíš vážne? Síce každý má iný a svoj názor ale toto mi pripadá trochu smiešne
s tym VS mi to pride normalne, tiez to tak beriem. ale na majetku sa az tak nezakladam.
Môj muž tiež platí nájom nemá ani vodičàk a ani auto a čo teraz mám sa sním rozísť či čo? Jedna moja bývalá kamoška tiež ona má VŠ tak aj jej chlap musí mať VŠ. To čo je za myslenie? Tak keď sa ti to nepáči tak si nájdi takého čo ma prachy dom a auto ;)