podla mna da, ak beries na to nieco ozaj ucinne, beries to poctivo a pravidelne, tak si myslim, ze nie je problem. objavit asi ale mozu znova, to ti nikto a ziadny liek na svete asi nezaruci.
Kŕčové žily
mna by ale zaujimalo, ci sa ich da zbavit uplne ze nadobro? lebo to tu zatial nikto nespomenul, tak preto sa pytam.
ale tak to neznamena, ze ich musis mat aj ty predsa:) netreba hned hadzat hrach na stenu, nemyslis?:) mne sa v tehotenstve nic take nestalo, takze to rozhodne nie je pravidlom.
to je pravda:) akoze ani z mojej rodiny nimi nikto netrpel, ale kamaratke sa v tehotenstve spravili neskutocne zily. prave preto sa toho tehotenstva aj trochu desim.
tak su rozne typy krcovych zil, kto ma len take nenapadne, tak moze byt ozaj rad:)
podla mna take tie metlickove (aspon teda myslim, ze sa taky volaju), nebolia. ak su take zdurene a vypuknute, take uz aj mozu boliet. ale tiez je to individualne, si myslim. kazdy to znasa inak.
tak to chapem, niekomu vadi uz len to, ako to vyzera. neboli to? ci len niektore typy bolia? ja vobec neviem ako to je.
Hej, ved keby som daco normalne zdedila, napriklad taky talent kreslit ale zrovna toto? :D Nebolo to u mna zase az take hrozne, ako by si si mozno myslela. Fakt ze len zopar, ale nemohla som to predsa nechat len tak.
tak to je skutocne neprijemne. keby si vies vybrat, co chces po rodicoch zdedit, to by bolo asi az prilis jednoduche:) kazdopadne ma zaujima, v akom stave si ich mala ty, ked si to uz musela takto riesit?
Mne pomohol Devenal, skusila som na mamino odporucanie. Ona ich mala fakt nepekne a ocividne som ich dostala do vienka od nej. Akoze nemyslim si, ze kazdy to musi zdedit, ale ocividne si to clovek nevyberie.
Kŕčové žily označujeme ako vakovité rozšírenie steny podkožných žíl. Žily bývajú stočené a vystupujú nad úroveň kože. Zvyčajne majú tmavomodrú farbu. Najčastejšie sa vyskytujú na predkoleniach.