Kŕčové žily

Táto diskusia patrí k článku: Kŕčové žily
Kŕčové žily

Kŕčové žily označujeme ako vakovité rozšírenie steny podkožných žíl. Žily bývajú stočené a vystupujú nad úroveň kože. Zvyčajne majú tmavomodrú farbu. Najčastejšie sa vyskytujú na predkoleniach.

marinka548

alicka34 a co jej pomohlo? lebo ked tak premyslam, tak ja asi ani neviem o nicom takom ucinnom, co by realne aj zaberalo.

darienka

tak ale kazdy je v tomto fakt iny:) nemozes porovnavat seba a inych ludi, lebo je to individualne. niekto riesi kazdu jednu malickost, kazdu zmenu na svojom tele a ma zo vsetkeho strach, ineho len tak lahko nieco nevydesi, ale oboje je uplne v poriadku, kazdy sme nejaky proste:)

nurse87

no to je taka vec, ktoru proste nevies predvidat, mozu sa skutocne objavit, ked to najmenej cakas, to je na tom to najhorsie.

alicka34

Marinka548 No ja osobne ich nastastie nemam, ale tak co nie je, moze byt, vsak? Uz sa nemozem spoliehat ani na to, ze ma to obide, lebo to nikto v rodine nema, lebo sestra mala :D Ale asi jednu-dve. Jej sa podarilo ich zbavit, vsetko je u nej ok, takze si myslim, ze je rada istotne, kto by nebol:)

marinka548

ale tak to je zase uplne individualne podla mna. dolezite je, ze sa to rozhodne clovek riesit samozrejme. ze to proste nema na haku. vam sa niekomu podarilo zbavit sa zil?

zdencha598

tak to bude zrejme asi aj tak, ze to zavisi najma od toho, kolko ich clovek ma a ako velmi ich ma rozrastene, nie? myslim si, ze skor sa zbavis jednej-dvoch zil ako ked mas nimi posiate cele nohy.

darienka

no mne stacilo douzivat jednu krabicku, ale tak to je fakt individualne, niekomu to zaberie hned, niekto to musi zopakovat aj dvakrat. kazdy to ma fakt inak. a u niekoho sa tie zily vyskystuju vo vacsom rozsahu, takze myslim si, ze aj to je take smerodajne.

stanka292

darienka a toto sa tyka konkretne aj teba? tiez si si musela zopakovat liecbu alebo ti pomohla hned prva krabicka?

darienka

no kazdopadne ti budem drzat palce, verim, ze pomoze aj tebe:) akoze ale ak aj nie, tak sa hned nelakaj, lebo niekedy sa proste ta liecba musi nasadit a zopakovat znova, to je uplne normalna vec. takze hlavne nezufaj a nevzdavaj to.