Kŕčové žily

Táto diskusia patrí k článku: Kŕčové žily
Kŕčové žily

Kŕčové žily označujeme ako vakovité rozšírenie steny podkožných žíl. Žily bývajú stočené a vystupujú nad úroveň kože. Zvyčajne majú tmavomodrú farbu. Najčastejšie sa vyskytujú na predkoleniach.

Elizabet22

Ved prave, je to take nefer by som povedala :D Kazdopadne mozes ich mat, to je jasna vec:) Mozes trpiet zilovou nedostatocnostou napriklad. Nikto nevie. Alebo uz vies, preco ich mas?

dubsicka

a preco by nebolo?:) mas rovnaky organizmus ako zena, funguje rovnako, zilovy system mas tiez, nevidim dovod, preco by ste mali byt nejake vynimky :D dost, co nemate celulitidu, toto mozeme mat spolocne :D

kotros

ale ved presne, tiez som taka. neberiem proste veci na lahku vahu a uz vobec nie zdravotne problemy. tie treba riesit okamzite. len samozrejme nie s horucou hlavou.

nurse87

tak ja to stale hovorim, ze proste kazdy veci vnima inak. niekto sa zlozi aj pri takomto probleme a ineho nerozhadze ani rakovina koze. asi zly priklad, ale myslela som to presne tak ako som to napisala :) proste kazdy sme iny a kazdy riesime veci inac a inac s nimi aj bojujeme. niekto zase vobec.

dubsicka

a preco lutovala? vsak to nie je smrtelna choroba:) da sa s tym zit, da sa to liecit, a to uplne bez problemov. zase to netreba brat uplne tragicky.

zimka

tak ale toto si podľa mňa neskutočne mimo:) poznám človeka, ktorý už skúsil fakt kadečo a nepomohlo mu nič na to, aj keď fakt že chcel a veľmi. tak som ho aj tak trochu ľutovala a potom bum, ja to úplne to isté. on to má ale oveľa horšie ako ja. takže ešte môžem byť aj celkom "rada".

huchla

myslim, ze ono je to velakrat aj v hlave. ked raz clovek nie je nastaveny na to, ze mu nieco pomoze, tak moze robit co chce a vysledky to proste neprinesie.

dubsicka

huckerika su to tablety, tiez som ho kupila mamine, nech vyskusa, tak uvidime, ako sa to vyvrbi. no moja mamina veru taka nie je, som rada, ze sa to rozhodla riesit, lebo ked pocuvam, ako to niekto nechava zajst prilis daleko, tak normalne nechapem.