Kŕčové žily

Táto diskusia patrí k článku: Kŕčové žily
Kŕčové žily

Kŕčové žily označujeme ako vakovité rozšírenie steny podkožných žíl. Žily bývajú stočené a vystupujú nad úroveň kože. Zvyčajne majú tmavomodrú farbu. Najčastejšie sa vyskytujú na predkoleniach.

alicka34

Ved prave, vyskusaj a uvidis, snad teda zaberie a budes sa tak citit lepsie, viem si predstavit, ze take nieco moze dost rapidne ubrat na sebavedomi.

stanka292

ved prave preto to nechcem riesit takto drasticky, proste skusim ine dostupne veci, produkty a ked ani to nezaberie, tak to budem riesit inak. kazdopadne ale vyskusam Devenal, nakolko uz pomohol dvom ludom v mojom okoli, takze budem verit a dufat, ze pomoze aj mne.

darienka

no to nie, myslim, ze taka operacia nie je nieco, k comu sa vyslovene hrnies, radsej vyskusas asi ine alternativy najprv a ked uz sa ine neda, tak zvazis toto ako celkom poslednu moznost. ale tak niekedy sa ozaj neda inak.

alicka34

tak teraz uz by ta hned kazdy druhy doktor najradsej s tym poslal na chirurgiu pomaly. co mne pride ozaj ako uplne posledne riesenie.

stanka292

tak vies ako, aj pre mna je toto zatial "len" esteticky problem, ale co nie je moze byt. nechcem si nic tymto samozrejme privolavat, len som realista. treba mysliet dopredu a predvidat.

zdencha598

ak mate moznost, tak preco nie, tiez by som asi vyskusala mozne aj nemozne, len aby som nasla nieco, co fakt zabera a pomaha. akoze myslim si, ze to moze aj trvat nejaky ten cas, ale tak zdravie mame predsa len jedno, no nie?

gimbaska

stanka292 ale nezufaj, aj si si na to skusila nieco dat? mne si ale kazdopadne nasadila chrobaka do hlavy, takze neviem, ci si aj ja nieco realne nezaobstaram na to.

stanka292

aj zien aj muzov. najhorsie je, ze niekedy nemusis mat ani pracu, v ktorej stojis 8h denne ci nejaku tu predispoziciu a aj tak si nejaku tu zilu po case najdes. no je to take nefer proste. co by som dala za to, aby som to nemusela mat. ja teda viem, ze su aj horsie veci, ale fakt by mi nenapadlo, ze sa taketo nieco bude niekedy tykat aj mna.

timejskaJ

tak ja by som asi hned nezacala stresovat, ved to je podla mna taka uz bezna vec, no nie? nie je to zase nieco, na co by sa umieralo, tymto trpi strasne vela zien.

1mini2

Akoze taky ten prvotny strach je uplne na mieste, je fajn, ze ti to nie je lahostajne, ale jednoznacne zase ani panikarit uplne netreba. Stres proste zakazdym vsetko len zhorsuje, ja to stale hovorim. Vlastna skusenost :D