Kŕčové žily

Táto diskusia patrí k článku: Kŕčové žily
Kŕčové žily

Kŕčové žily označujeme ako vakovité rozšírenie steny podkožných žíl. Žily bývajú stočené a vystupujú nad úroveň kože. Zvyčajne majú tmavomodrú farbu. Najčastejšie sa vyskytujú na predkoleniach.

ramicha

Tak nemyslim si, ze sa kazdy s tymto problemom hned vyberie na takyto zakrok. Je to dost radikalne rozhodnutie a navyse aj dost nakladne, nakolko toto poistovna nepreplaca, pokial viem.

vricka86

to uz ta operacia je asi taka posledna moznost, ci? neriesi sa to tak nejak autmaticky hned aj ked je povedzme ze v prvom stadiu? ci to sa tym netreba nejak zaoberat, ked ich ma clovek len tak zopar.

Diarra6

Adamcova dakujem, precitam si, aj ked na taketo nieco sa nechystam.
Ramicha 15 dni je malinko, to som ani necakala, ze tolko napises. Co som pozerala, tak vacsinou sa to pohybovalo okolo mesiaca a viac.

ramicha

moja sestra na tom bola a mala to v poriadku, potom sa jej to zhorsilo znenazdajky.
Diarra6 pytala som sa jej na to a uzivala ho nejakych 15 dni, co podla mna vobec nie je vela.

Adamcova

ahojte, boli ste na ultrazvuku ciev (dopplerografia) na kŕčové žily?
O výhodách tohto a iných typov ultrazvuku si môžete prečítať v tomto blogu doktorpro.sk

timejskaJ

no doktori velakrat predpisu prve, co im napadne, tak tlieskam normalne, som rada, ze toto sa osvedcilo. keby tak fungovalo vsetko zakazdym, ked daco predpisu.

zimka

veď práve, len keby človek hneď vedel, čo mu zaberie a zbaví ho problému. a to jej normálne jej obvodný poradil?