Sestra mala takisto riadne zily, velmi sa s nimi natrapila a doktor jej potom poradil Devenal. Mala ist za nim uz ovela skor, mohla si usetrit kopu starosti a vrasok tiez.
Kŕčové žily
nplink.net Mne pomohlo toto.
pravdaze existuju rozne masti, tabletky uz tiez vymysleli pokial viem, ale odskusane nemam nic, nakolko tymto problemom ja osobne netrpim.
No vsak a na krcove zily realne aj nieco ucinne existuje? Som myslela, ze to sa musi len nejak chirurgicky vybrat alebo co. Nie som odbornicka, tak neviem.
no tak samozrejme, ze aj mne je luto, ked si daco kupim za nemale peniaze a potom zistim, ze to absolutne nefunguje.
No to je fakt, ved som aj od toho hned upustila. Naco vyhadzovat peniaze do vzduchu. Uz aj tak dost minam, nemusim este aj za toto. Ale tak myslim si, ze vela ludi sa najprv takto oklame, ze nakupi masti, gely a veci podobne, investuje do toho nemale peniaze a nakoniec aj tak zisti, ze to vobec nefunguje.
no však niekedy je aj to chladenie fajn bonus:) ale tak ak ti to má prinášať len toto, tak potom to asi za veľa nestojí:)
Nie, nie, vobec, to su tabletky praveze. Kremy mi vobec ziadne nezabrali, akurat co to prijemne chladilo, inak som nevidela ziadnu zmenu.
to si si natierala? ci? vobec neviem, ze ci je to krem, ci co. teraz je tolko tych kremov na toto kadejakych a doteraz neviem, co je vlastne ucinne a co nie.
Jarunka12 porad sestre Devenal, je dobry na krcove zily, aj mne pomohol. Mala som take drobne, zacinajuce. Ale tak zase je pravda, ze ak nezmeni aspon trochu tu zivotospravu a celkovo zivotny styl, tak asi jej nepomoze nic.
Kŕčové žily označujeme ako vakovité rozšírenie steny podkožných žíl. Žily bývajú stočené a vystupujú nad úroveň kože. Zvyčajne majú tmavomodrú farbu. Najčastejšie sa vyskytujú na predkoleniach.