Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

citruska

no ale to asi zistis az po nejakom case pouzivania, nie? pochybujem, ze hned najdes nejaku chybu na gauci, to by uz co bolo za nedbalost tej predajne.

Poster

coby nie, vsetko je mozne :D pokial ten gauc kupi v nespravnom obchode, tak je to velmi pravdepodobne a olutovat moze hned :D

stanienka

takuto kupu si zvycajne clovek premysli aj niekolko tyzdnov ci mesiacov predtym, takze si nemyslim, ze by sa niekto vedel tak pomylit, aby to tak skoro olutoval:)

Renculaa

A to sú aké?
Hmm, to ja zase takto nemám, keď už sa proste pre niečo rozhodnem (a to rozhodovanie netrvá zrovna krátko), tak to už neoľutujem a ani to tak ľahko nezmením.

mihalik12

sú aj nadčasové sedačky, ktoré z módy nevyjdu ani po x rokoch ;-) treba sa na to pozerať aj takto. čo sa ti páči dnes, nemusí sa zajtra. obrazne povedané :-D

isabellawampire

Záleží na tom, čo teraz "frčí" alebo je aktuálne moderné? Čo takto sa riadiť svojím vlastným pocitom a tým, čo sa páči vám? Mne sa páčia klasické, látkové, tak logicky, by som žiadnu inú ani nechcela :) Ale to je, samozrejme, môj názor.

Renculaa

Aký materiál ste zvolili, keď ste kupovali sedačku? S priateľom sa nevieme akosi zhodnúť, čo teraz takto frčí?

mihalik12

akože ona niečo vydržala, ale aj tak by som od sedačky čakal asi dlhšiu životnosť :D preto by som si takúto už druhýkrát nevybral.

citruska

a nechcel by si preco? znie to prakticky. ci tebe sa uz tak fakt ze pokazila? viem, ze sa to hovori, ale skusenost nemam.

mihalik12

ja by som už rozkladací gauč nechcel. spí sa na posteli, ak prídu hostia, tak na to mám výlučne nafukovačku, na ktorej sa spí dokonca ešte lepšie jak na mojej vlastnej posteli :D rozkladaním sa tá sedačka časom úplne pokazí, to ako na stopercent.