Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

nechalicka

aj tu si vies pozriet rozne dizajnovky: www.topsedacky.sk
no rozhodne by som si vedela vybrat. netvrdim, ze ho mam kam dat, pretoze nemam, ale ak ano, tak by som hned vedela ktore :D

drozdiak_0

hm, mozno nieco dizajnove? ked uz, tak nech aj vyzera nejako. isto by som chcel, aby vyniklo aspon teda dizajnom, ked nie farbou. lebo niekto sa tych farieb proste boji.

bozinka55

a ved to uz je podla mna najmenej k tomu nieco dokupit, aj keby to nepredavali spolu s danym kreslom. nohy na stol rozhodne nepatria.

huchla

no podla mna je to lepsie s tou podnozkou jednoznacne. ja ked si sadnem do kresla, tak mi neustale nieco chyba pod nohami a velakrat si ich supnem na stol :D a neznasam to, aj tomu mojmu za to nadavam :D fakt to nemam rada, ale niekedy to inak nejde :D

zemlicka32

ano, kupovali sme, len nie je na stranke na foto a je to tam uvedene ako taburet:) bez toho by to asi nebolo ono, aj ked ja osobne ho nevyuzivam, ako som uz pisala :D

alicka34

latkova sedacka je klasika. skor by som tu ale premyslala nad konkretnym typom materialu, z akeho je vyrobena, nie je predsa latka ako latka. tak je to aj pri kozi, nemusi to byt vzdy uplne kvalitna koza, treba si na to davat pozor.