Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
no ale to asi zistis az po nejakom case pouzivania, nie? pochybujem, ze hned najdes nejaku chybu na gauci, to by uz co bolo za nedbalost tej predajne.
coby nie, vsetko je mozne :D pokial ten gauc kupi v nespravnom obchode, tak je to velmi pravdepodobne a olutovat moze hned :D
takuto kupu si zvycajne clovek premysli aj niekolko tyzdnov ci mesiacov predtym, takze si nemyslim, ze by sa niekto vedel tak pomylit, aby to tak skoro olutoval:)
A to sú aké?
Hmm, to ja zase takto nemám, keď už sa proste pre niečo rozhodnem (a to rozhodovanie netrvá zrovna krátko), tak to už neoľutujem a ani to tak ľahko nezmením.
Záleží na tom, čo teraz "frčí" alebo je aktuálne moderné? Čo takto sa riadiť svojím vlastným pocitom a tým, čo sa páči vám? Mne sa páčia klasické, látkové, tak logicky, by som žiadnu inú ani nechcela :) Ale to je, samozrejme, môj názor.
Aký materiál ste zvolili, keď ste kupovali sedačku? S priateľom sa nevieme akosi zhodnúť, čo teraz takto frčí?
a nechcel by si preco? znie to prakticky. ci tebe sa uz tak fakt ze pokazila? viem, ze sa to hovori, ale skusenost nemam.