Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

citruska

a nechcel by si preco? znie to prakticky. ci tebe sa uz tak fakt ze pokazila? viem, ze sa to hovori, ale skusenost nemam.

mihalik12

ja by som už rozkladací gauč nechcel. spí sa na posteli, ak prídu hostia, tak na to mám výlučne nafukovačku, na ktorej sa spí dokonca ešte lepšie jak na mojej vlastnej posteli :D rozkladaním sa tá sedačka časom úplne pokazí, to ako na stopercent.

mickainka

presne, bez gauca chvilku existovat vies. my sme mali "pozicany" na chvilku dokonca :D taky, co chceli svagrovci vyhodit, tak sme im boli dost vdacni. zakazdym sa to proste nejako da vyriesit.

isabellawampire

Tak na dobré sa podľa mňa oplatí počkať. Kľudne aj dlhšie. Ak si to viete vyriešiť nejako dočasne, tak myslím, že sa to dá zvládnuť. Akože nemusíte zatiaľ sedieť na zemi, ale že možno máte nejaké provizorne sedenie alebo tak :D Chápeš :D

silvusiq

Vieš čo, my sme tam robili niekoľko zmien a aj tak nám gauč prišiel do 9 týždňov, čiže úplne super. Mysleli sme, že to bude viac, aj sme s tým rátali, ale našťastie to takto perfektne vyšlo:) Akože nič by sa nestalo, keby to bolo aj tých 12, lebo to stále je ok podľa mňa.

erittrea

Ale tá sivá mi príde takto na fotke troška z iného materiálu, vyzerá tak hladko, či sa mýlim? Nie sú tam také drážky ako na tej hnedej, čo by mne osobne akože vyhovovalo viac :D Ale páčia sa mi obe. Neviem, či by som si vedela medzi týmito farbami vybrať :D Celkovo sa snažím náš príbytok ladiť do tých zemitých farieb, nám sa to našťastie páči tak obom :D