Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
no podla mna je to lepsie s tou podnozkou jednoznacne. ja ked si sadnem do kresla, tak mi neustale nieco chyba pod nohami a velakrat si ich supnem na stol :D a neznasam to, aj tomu mojmu za to nadavam :D fakt to nemam rada, ale niekedy to inak nejde :D
ano, kupovali sme, len nie je na stranke na foto a je to tam uvedene ako taburet:) bez toho by to asi nebolo ono, aj ked ja osobne ho nevyuzivam, ako som uz pisala :D
Zemlicka a k tomuto kreslo bola aj podnožka? Lebo na stránke ju nevidím.
latkova sedacka je klasika. skor by som tu ale premyslala nad konkretnym typom materialu, z akeho je vyrobena, nie je predsa latka ako latka. tak je to aj pri kozi, nemusi to byt vzdy uplne kvalitna koza, treba si na to davat pozor.
Som za to, ze ked kreslo, tak kozene, polohovacie najlepsie a sedacku latkovu:)
tak kazdy preferuje nieco ine, ja osobne som tiez nebola nejaky zastanca koze, ale manzelovi toto absolutne vyhovuje a to je hlavne :) bolo to koniec koncov prenho :)
Ja kožené teda nemusím, v lete sa na tom lepím a v zime to dosť chladí. Takže preferujem látkové sedačky aj kreslo.
ano, aj my sme sa rozhodli pre kozene kreslo a rozhodne to nebol krok vedla. dokonca je elektricky polohovatelne, take sme hladali dlho, co by bolo aj za rozumnu cenu. manzel ma problemy s chrbtom, je dlhodobo PN a pochvaluje si. vybrali sme konkretne toto:
www.topsedacky.sk
...tam nema byt co neprakticke, aj my sme ocinovi kupovali a bol nam zan teda nesmierne vdacny...
Veď jasné, prečo nie, je to pohodlné a praktické. Niekomu to však úplne vyhovovať nemusí, nakoľko si povie, že to zbytočne zaberá miesto. Ale ja tiež keď sedím, tak proste neviem, čo s nohami :D Najradšej len hore vyložené.