Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
- ked rozkliknes, je tam hneva, siva aj bezova. my mame sivu, hnedu by som nemala velmi k comu ladit :D ale akoze viem si ju tiez predstavit v obyvacke, co je zariadena v takom boho style:)
ak sa ti nepaci tato farba, tak tam mas rozne ine ;-) ale hej, aj mne to pripada ako mencester. co mne osobne teda nevadi, neviem ako tebe :D mne sa to paci.
Cauko, mamarta. A mate presne takuto hnedu? Velmi pekna je, vyzera byt taka mencestrova, ci to sa mi zda? :D
- tiez som mala svoju predstavu a aj som na internete nasla taku, aku som aj hladala, ale dodanie trvalo neskutocne dlho, tak sme sa nakoniec rozhodli pre tuto www.topsedacky.sk
- nelutujeme vobec a mozno este lepsie, ze sme si tu prvu nevybrali :D bola taka do oranzova, a to ma vsetci od nej odhovarali.
Tak ja mam napriklad tu svoju vysnenu sedacku v hlave uz velmi dlho :D Len este nebol cas to riesit, sme si povedali, ze az ked bude stahovanie aktualne, zatial sme v byte a gauc mame. Aj ked stary, ale je. Riesit to chceme az potom :-)
ano, presne :D niekedy je mozno lepsie rozhodnut sa takto spontanne a prilis nad tym nepremyslat, lebo cim dlhsie nad tym clovek uvazuje, tym sa viac vie aj zamotat velakrat :D
no ale my sme takto tiez boli pozerat sedacky, a to sme si predtym povedali, dokonca sme boli pevne rozhodnuti, ze kozenu nekupime a kupili sme :D lebo to je uplne ine, ked si to skusit aj nazivo a osobne na predajni.
Samozrejme, ze to nie je problem, to som ani netvrdil, len hovorim, ze som nad kozenou sedackou doteraz vobec neuvazoval, ani neviem preco. Nemal som este taku, ani som na ziadnej kozenej nesedel, tak neviem posudit. Mozno preto. Ale tak ani to neodsudzujem pravdaze, pretoze neviem, nemam skusenost.
Vsak a to je problem ist do nejakej predajne, kde maju aj taketo sedacky? Podla mna nie. Vidis to, vies si to realne tam vyskusat, posedis si a vies sa rozhodnut hned.
no odporucam ti si to proste vyskusat pred kupou, lebo takto kupujes len macku vo vreci :) mozno sa ti kozena zapaci a este o tom ani nevies :D ja osobne by som chcela do jednej izby taku mensiu kozenu.