Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

dudinka57

presne, nasi maju kozene a super. moj otec tam stravi velakrat cele doobedie a dokonca aj teraz. pokial nie je na zahrade samozrejme :D my sme inak aj nad kozenym gaucom najprv uvazovali, ked sme zhanali novy.

zuzicela

ja uz som viackrat pisala, ze je to skutocne mytus. pokial sa jedna o kvalitnu kozu, tak s tymto nemas problem ani v lete. za mna je kozene kreslo pohodlie, ktore si ja doprajem kazdy den po praci :D a je uplne jedno ci je leto ci zima. kniha do ruky a idem. toto je moj relax.

erittrea

Za mňa áno. Mali sme kreslo látkové aj kožené a sedávala som výhradne len v tom koženom :D Ak ti koža nevadí, tak je to podľa mňa super voľba.

Poster

co inak hovorite na kozene kresla? ist do toho ci skor nie? sedacku by som kozenu asi nechcel, ale kreslo mi pride okej.

dandiena

To je pravda, ale čo sa týka kvality produktov, tak si nemyslím, že to môže byť rôzne v rámci jednej predajne. Ak kvalitné, tak všetko a naopak.

domCCA

to je sice pravda, aj ked niekedy sa proste moze stat, ze je tam jedna zla skusenost a inak ta predajna prosperuje. zakazdym sa proste najde nejaky zakaznik, ktory ma co vytknut.

Renculaa

Mám vyhliadnutých zopár stránok, ale tak radšej sa popýtam, nech mám aj istotu:) Veď teraz už na internete nájdeš ozaj všetko. Aj nedôveryhodné obchody, predajne, e-shopy.

Poster

zalezi, na aku natrafis. preto ja stale hovorim, ze si treba velmi dobre premysliet, do coho clovek ide a komu da peniaze. ;-)