Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
nakoniec som kupil na predajni Topsedacky. celkovo som si porovnaval ceny a tak. a hlavne som nasiel taku, aku som uz dlhsie hladal, takze za mna super.
Stanko a z akého e-shopu si kupoval sedačku, ak sa môžem spýtať?
pozri, kazda sedacka ma tendenciu po case stracat svoj povodny vzhlad alebo ako by som to povedal. jednoducho laicky povedane - to, co sa pouziva, sa aj kazi. zalezi ale, co si domov prinesies, zvycajne sa clovek snazi kupit tak, aby to vydrzalo co mozno najdlhsie.
v podstate je to latka ako kazda ina, len ma take tie zahyby. mozno sa o trosku horsie cisti, ale nemyslim si, ze by sa to mohlo po case sedenim zdeformovat.
to si viem predstavit, ze musel byt pohodlny, ta latka je super vseobecne. ale to sa moze asi aj deformovat po case, nie?
klasicku latku som zvolil. akoze na predajni bolo kadeco, aj mencestrovy gauc som tam objavil, co nevyzeralo uplne zle, aj som si skusil sadnut a bol dost pohodlny :D ale neviem, nakoniec som sa rozhodol pre klasiku.
a ty si zvolil aky material pri sedacke? resp.co sa ti najviac osvedcilo?
ano, mam psa a vsetko okej. velmi totiz zalezi aj na kvalite toho materialu.
Aj zvieraťu by mal človek nastaviť nejaké pravidlá, nie? Či je to pes alebo mačka alebo čokoľvek iné, trošku by mi vadilo, že lezie na gauč. Obzvlášť, ak bol drahý :D Ale toto je ozaj individuálne, pretože niektorí majitelia dovolia čokoľvek, a to aj za cenu, že ten nábytok pazúrmi zničia.
dobre, to chapem. ale pri domacom zvieratku by si sa tiez nebal o tu sedacku? mate/nemate?