Eshop Parfumy

Príspevok v téme: Eshop Parfumy
oskar lopat

Zdravím, chcel by som sa vás opýtať na skúsenosti s nakupovanim EDT a parfumov. Cez ktorý Eshop ste ich nakupovali a boli ste spokojní? Chcel som kúpiť synovi parfum bvlgarI aqva pour homme toniq cez parfums.sk ale po prečítaní niektorých recenzii som začal váhať. Niektorí sú s originalitou parfumov spokojní ale niektorí zas nie. Nechcem zbytočne vyhodiť 45€ za nejakú smradľavú vôňu.

urbanovicova

Koliesova

Áno, ja asi pred mesiacom som si objednávala z Notina takéto veci, krémy, nech som pripravená na zimu, lebo to proste potrebujem pre tvár, pre pleť niečo také čo mi viac bude hydratovať.

Koliesova

to prečo sa to deje je ťažko nejako odhadovať, viem to aj sama podľa seba, že niekedy čím menej spím tým lepšie vyzerám :D A niekedy zase opačne, ale tak to je ťažko. Ale dnes je fakt, že sú už super krémy na takéto problémy, len pravidelnosť je pri tom základ.

katinaa20

Neviem cim to moze byt, mozno je to aj vekom, lebo co sa tyka vody, tak na to si davam pozor, to akoze vela vody pijem, aj sa snazim spat optimalne aby nebol problem, takze neviem. Ale musim s tym nieco zacat robit.

tomino874

Viem, že aj manželka nejaké tie krémy okolo očí používa a teda vidieť, že jej to pomáha, že ich nemá také výrazné. Aj keď jasné, že keď sa pri synovi nevyspí, tak je to viditeľnejšie, ale nie je to ani zďaleka také aké to bolo :D

juraska

..su rozne kremy uz alebo aj masky take pod oci, ale vela urobi v tomto vraj aj hydratacia..ze ked clovek malo pije tak vtedy su tie kruhy este vyraznejsie..mas to dlho?..alebo co mas pocit, ze to spustilo?..

neya

to treba pouzivat kremy, ktore su na to urcene, dnes uz aj rozne sera dostat kupit, aj masky pod oci, je toho kvantum, ale zaklad co je, tak pouzivat to pravidelne aby to malo zmysel, nejaky ten efekt :)

katinaa20

Pod oci co pouzivate aby ste nemali kruhy aby neposobili unavene? Pouzivala som krem jeden aj na tvar aj okolie oci, ale mam pocit, ze to proste nie je postacujuce :/

norvana

moja svokra to tak ma a nie je to nic pekne, co sa tyka toho, ze na pohlad, proste to nie je esteticke, cize na to si ja davam velky pozor aby som mala krem s ochranou vsade kde sa da v konecnom dosledku :D
ale u mna to tiez trvalo, kym som zistila, ze ozaj treba aj nizsie tahat a pouzivat :)

Edisia

Karina, ale to sa stať môže a bez problémov, pretože tú pleť mala chránenú a krk nie a proste sa to prejaví, to proste je ozaj tak. Na to si musíme dávať pozor.

25karina25

Vrvra to áno a nedávno som aj videla takú fotku čo pani nepoužívala krém s spf na krk, ale len na tvár a na krku pigmentové fľaky, vrásky a na tvári všetko OK.