Eshop Parfumy

Príspevok v téme: Eshop Parfumy
oskar lopat

Zdravím, chcel by som sa vás opýtať na skúsenosti s nakupovanim EDT a parfumov. Cez ktorý Eshop ste ich nakupovali a boli ste spokojní? Chcel som kúpiť synovi parfum bvlgarI aqva pour homme toniq cez parfums.sk ale po prečítaní niektorých recenzii som začal váhať. Niektorí sú s originalitou parfumov spokojní ale niektorí zas nie. Nechcem zbytočne vyhodiť 45€ za nejakú smradľavú vôňu.

jancovka

Tomino aj ja som to tak začala robiť, lebo mám kamošky, čo viem, že čo už používajú a tak a dohodneme sa, že čo chceme a urobíme veľký nákup a príde nám to rovno domov a potom máme aspoň dôvod aby sme sa stretli, aby prišli ku mne na kávičku a tak, to spojíme hneď príjemné s užitočným :D

vrvra

tomino874 ahoj
tak vyjde to lacnejšie a najmä dobré je to, že nikam netreba chodiť, ja tiež teraz pozerám po nete, čo by bolo dobré na vrásky a teda tá ponuka je oveľa širšia ako niekde na predajniach

tomino874

Urbanovicova veď to nie je na škodu, aj žena keď takto objednáva, tak hneď pre viacerých a teda to sa oplatí ešte viacej ;)

vrvra

urbanovicova ahoj
máš skúsenosť aj s nejakou dobrou kozmetikou na vrásky? teda nechcem tým povedať, že ty ich máš, ale keď píšeš, že kupuješ si, tak mi napadlo či by si mi nevedela poradiť :)

urbanovicova

Hela212

Aj ja som tak. Ale veľa eshopov som pozerala, že ktoré sú také fajn, kde asi by sa oplatilo nakúpiť a kde nie. Som si to tak porovnávala. A teraz už objednávam aj kozmetiku, aj parfumy a to teda každú chvíľu lebo nielen pre seba, ale aj pre rodinu a kamošky :D

hela212

Juraska nezvyknes, ale pockaj, ked to raz vyskusas tak uz nebudes chciet inak, viem to podla seba, ze proste najskor nie a nie, ved ma niekto moze oklamat a potom som sa podvolila :D

juraska

..norvana objednavala si z tade uz viackrat?..lebo ja nejako cez internet nezvyknem nakupovat a kamoska ta sa neraz v takychto veciach oklamala, tak som taka opatrna..ale co som si tu citala komenty tak ze su rozne ceny..a akurat to pozeram a je fakt, ze na internete su tie ceny ovela lepsie..len no mam obavu.. :/

jancovka

Ďakujem že si mi napísala a to sa dá objednať len na tieto sviatky alebo to majú v ponuke normálne celý rok? Musím pozrieť sa nejako k tomu dopátrať, lebo teda viem si predstaviť niečo také aj na narodky.

norvana

jancovka ak si dobre pamatam, tak na Notino to bolo 12 mesiacov, lebo tiez som taku mala a teda ozaj je to dobry darcek, ktory potesi, aspon mne urobil velku radost, lebo som si mohla za tu sumu vybrat ozaj cokolvek ;)