Zdravím, chcel by som sa vás opýtať na skúsenosti s nakupovanim EDT a parfumov. Cez ktorý Eshop ste ich nakupovali a boli ste spokojní? Chcel som kúpiť synovi parfum bvlgarI aqva pour homme toniq cez parfums.sk ale po prečítaní niektorých recenzii som začal váhať. Niektorí sú s originalitou parfumov spokojní ale niektorí zas nie. Nechcem zbytočne vyhodiť 45€ za nejakú smradľavú vôňu.
Eshop Parfumy
tomino874 ahoj
tak vyjde to lacnejšie a najmä dobré je to, že nikam netreba chodiť, ja tiež teraz pozerám po nete, čo by bolo dobré na vrásky a teda tá ponuka je oveľa širšia ako niekde na predajniach
Urbanovicova veď to nie je na škodu, aj žena keď takto objednáva, tak hneď pre viacerých a teda to sa oplatí ešte viacej ;)
urbanovicova ahoj
máš skúsenosť aj s nejakou dobrou kozmetikou na vrásky? teda nechcem tým povedať, že ty ich máš, ale keď píšeš, že kupuješ si, tak mi napadlo či by si mi nevedela poradiť :)
Juraska nezvyknes, ale pockaj, ked to raz vyskusas tak uz nebudes chciet inak, viem to podla seba, ze proste najskor nie a nie, ved ma niekto moze oklamat a potom som sa podvolila :D
Juraska, ale keď budeš nakupovať cez overené eshopy, tak sa nemáš čoho báť.
..norvana objednavala si z tade uz viackrat?..lebo ja nejako cez internet nezvyknem nakupovat a kamoska ta sa neraz v takychto veciach oklamala, tak som taka opatrna..ale co som si tu citala komenty tak ze su rozne ceny..a akurat to pozeram a je fakt, ze na internete su tie ceny ovela lepsie..len no mam obavu.. :/
jancovka ak si dobre pamatam, tak na Notino to bolo 12 mesiacov, lebo tiez som taku mala a teda ozaj je to dobry darcek, ktory potesi, aspon mne urobil velku radost, lebo som si mohla za tu sumu vybrat ozaj cokolvek ;)