Eshop Parfumy

Príspevok v téme: Eshop Parfumy
oskar lopat

Zdravím, chcel by som sa vás opýtať na skúsenosti s nakupovanim EDT a parfumov. Cez ktorý Eshop ste ich nakupovali a boli ste spokojní? Chcel som kúpiť synovi parfum bvlgarI aqva pour homme toniq cez parfums.sk ale po prečítaní niektorých recenzii som začal váhať. Niektorí sú s originalitou parfumov spokojní ale niektorí zas nie. Nechcem zbytočne vyhodiť 45€ za nejakú smradľavú vôňu.

juraska

..a nestalo sa vam s dekorativkou ze ste sa netrafili do odtienu alebo ze bol uplne iny ako na obrazku?..v tomto som zase taka ze si radsej odskusam na ruku a tak vyberiem...

zdenika

tomino no tak v tomto smere ta uplne chapem :D moj je tiez na prasky len ked vidi ze mam na listocku do obchodu napisanu avivaz, nie to este ked mu poviem ze potrebujem vonavku novu :D ale to uz riesime tiez cez net, nebudem to tryznit aspon v tomto smere :D

tomino874

My zvykneme už len takto objednávať, akože to už musí fakt byť niečo aby sme išli do drogérie. A mne to aj takto vyhovuje keďže manželka si objedná z domu čo potrebuje, poprípade aj mne a ja s ňou nemusím behať po všetkých obchodoch 4 hodiny :D

jancovka

Kočky ja zvyknem objednávať nie len líčenie, ale aj kadejaké vecičky na vlasy. Podľa mňa tam nakúpim za lepšiu cenu ako v klasických kamenných obchodoch, kde koľkokrát idem kvôli tomu že niečo majú v akcii a následne zistím že už to majú vypredané.

juraska

..hlavne nad tym mozes stravit kopu casu a v klude si vyberat, nie ked ides niekam do predajne, tak to vacsinou rychlo rychlo...

dadusdus

Petra ja áno, pretože je to rýchlejšie a pohodlnejšie takto nakupovať. Viem, že mi to príde rovno domov, že nemusím nikde nič naháňať a hlavne ja keď prídem do obchodu, tak často mi vyfučí čo som vlastne chcela a toto sa mi pri internetových nákupoch nestáva.

urbanovicova

Jancovka Najmä teraz to chodenie po obchodoch je vyčerpávajúce, keďže všade je čoraz viac a viacej ľudí. Ja tiež teraz som objednala cez Notino ešte nejakú kozmetiku, také balíčky.

jancovka

Podľa mňa je to ale takto dobré, super, pretože ty aspoň všetko nakúpiť naraz a nemusíš zbytočne zabíjať čas chodením po obchodoch, hľadaním a neviem čím všetkým.

gabrieeelka

Juraska ja komplet všetko, čo potrebujeme doma a nájdem to, že to tam majú, tak kúpim, nerobím rozdiel, že len voňavku a kozmetiku inde, majú dobré ceny, všetko čo som kedy chcela, potrebovala tak mali skladom, čiže nemám prečo váhať.