Zdravím, chcel by som sa vás opýtať na skúsenosti s nakupovanim EDT a parfumov. Cez ktorý Eshop ste ich nakupovali a boli ste spokojní? Chcel som kúpiť synovi parfum bvlgarI aqva pour homme toniq cez parfums.sk ale po prečítaní niektorých recenzii som začal váhať. Niektorí sú s originalitou parfumov spokojní ale niektorí zas nie. Nechcem zbytočne vyhodiť 45€ za nejakú smradľavú vôňu.
Eshop Parfumy
..to muz tak, ked na jarnu lyzovacku chodia, tak vacsinou pride a ma taky nos, to ti poviem, ze by som sa zblaznila, keby som tak vyzerala a mala chodit medzi ludi..ale ano aj ja sa snazim dekorativku menit cez rok a aj kremy lebo plet potrebuje v roznom obdobi aj roznu starostlivost..
to ano, to je dobre pozerat, najma takto na jar, ked slniecko vykukne, tak je to take, ze mnoho ludi ma hned cerveny nos a zosupe sa, ja si aj dekorativku na leto kupujem trosku inu ako v zime, aby teda bola aj s ochranou, ved dnes je tych znaciek vela :)
Podla mna treba uz ochranu, ono sa to nezda, ale to slnko prave takto na jar je take dost nebezpecne, ze vela ludi to podcenuje a spalia sa a potom ma plet problem sa zregenerovat. Takze treba pozerat s SPF.
urbanovicova ahoj
mňa by zaujímalo, keď ty takto sa v kozmetike vyznáš, že ako to riešiť takto na jar? Kedy začínaš používať krémy s nejakou ochranou? Alebo používaš aj make up s ochranou?
...hej, maju aj ruze, ja mam zatial tak v hladaciu Velvet Touch, ten sa mi tak paci...mal by byt taky ruzovkasty, taky na bezne nosenie a hlavne dlhotrvajuci...
...co este take pouzivas od tejto znacky?...viem, ze niektore kozmeticky ju pouzivaju na licenie, ze je o kvalitna znacka...ale teda neviem co by som na zaciatok od nej vyskusala...
..pod tu bazu ty si nemusis uz nic dat..predsa len to je na to aby pripravila vlastne tu plet na nanesenie dalsej vrstvy..ze si das make up..