Zdravím, chcel by som sa vás opýtať na skúsenosti s nakupovanim EDT a parfumov. Cez ktorý Eshop ste ich nakupovali a boli ste spokojní? Chcel som kúpiť synovi parfum bvlgarI aqva pour homme toniq cez parfums.sk ale po prečítaní niektorých recenzii som začal váhať. Niektorí sú s originalitou parfumov spokojní ale niektorí zas nie. Nechcem zbytočne vyhodiť 45€ za nejakú smradľavú vôňu.
Eshop Parfumy
..lenze kazdy eshop asi neberie takto od certifikovanych dodavatelov ako pises ze? pozeram ze na stranke by sa to malo dat najst od akych dodavatelov...tomino tak osobne by som asi dobrovolne nekupovala ziadne napodobeniny :-S
Erika14s vôňa. To je to podľa čoho to zistíš bez akýchkoľvek problémov. A to už aj podľa toho z kade objednávaš vieš, či ti príde originál alebo či ti príde nejaká akože alternatíva ale tým pádom vlastne napodobenina ;)
- klarik12
zistíš to väčšinou na stránke daného eshopu. A predsa len si myslím, že keby eshop mal napísané, že originálny a certifikovaný dodávatelia a predávali by nejaké nekvalitné vône tak by sa nejako dlho na trhu neudržali;)
Dubravska lenze ako pridem na to kto ma nejakych certifikovanych dodavatelov? z kade si to akoze zistim, no? Toto je presne to co by som bola rada, keby mi vydrzala cely den, ze rano sa navoniam a nemusim riesit poobede ci este voniam lebo viem ze hej :)
už mám objednanú voňavku aj ja. Síce som si nad tým posedela kým som sa rozhodla, ktorú vlastne a nakoniec som neobjednala len parfum ale hneď aj nejakú kozmetiku, tak dúfam že mi to príde a bude to bez problémov :) potom dám echo či je všetko v poriadku :)
presne. Je to aj o tom kolko vona vydrzi. Mala som uz niekolko roznych parfumov, voni a hned som pri pouzivani vedela ktora je kvalitna a ktora moze putovat hned do kosa. Ved teraz ked mi z notino prisla vonavka a dala som mu drahemu to bolo radosti :) ja mam rada ten jeho prekvapeny vyraz a tie jeho oci ked je stastny :) kedysi by som vobec netusila ze niekomu parfum moze urobit radost, dnes viem ze je to uz velmi vdacny darcek
klarik 12 - keď sa nechceš popáliť tak objednávaj z overených eshopov, s ktorými má množstvo ľudí skúsenosti a ktoré ponúkajú len vône ktoré majú od overených certifikovaných dodávateľov. Čo sa týka toho koľko vôňa by mala vydržať, tak kvalitný ti vydrží aj celý deň aj keď mnohokrát ja na sebe tú vôňu celý deň necítim, ale iní ľudia ju na mne cítia :)
kolko asi by mala ta vonavka tak na cloveku vydrzat? aby ste vedeli, ze je kvalitna?. ci to sa podla toho nejako neda odhadnut?. nekupujem takto vonavky a chcela by som teraz pred vianocami si nejaku kupit aj sebe a aj asi kupim aj nasim, len by som sa nechcela popalit.
- Erika14s
Uvediem ti príklad seba :) tiež ma trápila táto otázka a potom som prišla na to, že niektoré eshopy garantujú originálny tovar. Že berú tovar len od certifikovaných dodávateľov. Že neberú od kohokoľvek. Preto už len logicky nie je ani možné aby nejako sa k nám dostal nekvalitná voňavka :)