Zdravím, chcel by som sa vás opýtať na skúsenosti s nakupovanim EDT a parfumov. Cez ktorý Eshop ste ich nakupovali a boli ste spokojní? Chcel som kúpiť synovi parfum bvlgarI aqva pour homme toniq cez parfums.sk ale po prečítaní niektorých recenzii som začal váhať. Niektorí sú s originalitou parfumov spokojní ale niektorí zas nie. Nechcem zbytočne vyhodiť 45€ za nejakú smradľavú vôňu.
Eshop Parfumy
Oli ani o tom nehovor. Tiež som bola na tom tak, že som velice rôzne eshopy skúšala, že ktorý je aký ktoré je lepší horší a tak sklamaná ako z niektorých som bola, to bolo neskutočné. Preto treba vyberať s rozvahou ;)
Acikra ono každý si musí asi sám uvedomiť, či radšej dá peniaze za kvalitný parfum alebo bude šetriť a kupovať nejaké neoverené značky z neoverených obchodov, tento eshop čo si napísala mám aj ja oskúšaný a mne sa overil :)
-odkaz odstránený-, neviem, prečo mi odkaz odstránilo :(
Serus :) ak nechceš minúť moc peňazí a zase ani kúpiť lacnú voňavku v tescu :D odporúčam notino. Nájdeš tam, čo ti vyhovuje a pre prípad, ak chceš ušetriť -odkaz odstránený- .... ja nakupujem už len cez tento portál. I keď, samozrejme, je to na tebe....
...sice som sa odpovede nedockala ale nastastie som si poradila uz sama...a mam to vsetko uz doma..aj vonavku aj s kozmetikou..uz sa tesim ako si bude mamka odbalovat darceky a hlavne verim ze sa jej bude paaacit ze to nebude pruser :-)
Bionetla keď si to objednala keď si sem písala tak myslím že to do Vianoc musíš mať doma aj keby si nechcela. V septembri som aj ja z tade objednávala pre muža a teraz som mu ešte k tomu parfumu, čo som mu pred pár mesiacmi aj kozmetiku objednala a Vianoce vybavené :)
Tak to ste ma potesili, ja som uz vcera vecer nad tym sedela, prezerala som si notino stranku a popozerala som ako to tam je :-) co vsetko maju a poklikala som co ma zaujalo do kosika tak uz len vyckavam kedy mi co pride dufam ze to stihne a budem moct ich co najskor tie darceky pobalit :-)
Lintea hej? Tak to si potom dobre poriešila, tiež by som chcela to mať rýchlo za sebou a zároveň neminúť majlánd, lebo niekde sú tie ceny až také, že sa mi až plakať chce. Idem si teda sadnúť k tej stránke, čo si písala a uvidím, jak to tam vyzerá.
...daju sa objednat cez eshop aj akoze parfum aj s nejakou inou kozmetikou?..myslim taky balicek ze by bol? ...slubila som mamine ze jej na vianoce objednam nejaku krasnu vonavku a nechcem jej len jju samotnu dat...ale aj nieco k tomu
- Bionetla -
- dlho? práveže vôbec nie, cez víkend som to objednala a v priebehu toho týždňa som to mala už doma, takže to veľmi rýchlo prišlo a hlavne som pri tom nestratila nervy :) -