Eshop Parfumy

Príspevok v téme: Eshop Parfumy
oskar lopat

Zdravím, chcel by som sa vás opýtať na skúsenosti s nakupovanim EDT a parfumov. Cez ktorý Eshop ste ich nakupovali a boli ste spokojní? Chcel som kúpiť synovi parfum bvlgarI aqva pour homme toniq cez parfums.sk ale po prečítaní niektorých recenzii som začal váhať. Niektorí sú s originalitou parfumov spokojní ale niektorí zas nie. Nechcem zbytočne vyhodiť 45€ za nejakú smradľavú vôňu.

Erika14s

..kde ma dievcata clovek istotu ze dostane originalny parfem? v spickovej kvalite? ze nedostane nejaku napodobeninu za cenu originalu? da sa to nejako odhadnut?...

DubravskaOli

to je najhoršie, keď človek hľadá alternatívy a napodobeniny a neviem čo všetko. Osobne radšej by som si našetrila na kvalitný originál parfum, ktorý teda keď je origoš tak vydrží ozaj dlho a nie je potrebné si kupovať nový každý mesiac pomaly :)

tomino874

veroniqc31 prečo by si človek kupoval nejaké alternatívy, keď chce mať vôňu ktorá vydrží? nie som si istý ako sú na tom rôzne alternatívy, čo sa týka trvácnosti. Cenovo síce budú zrejme úplne niekde inde ako originály ale radšej osobne si zaplatím za kvalitu.

veroniqc31

Tiež som kedysi používala parfums.sk no ako som sa raz dala nahovoriť na akési "alternatívy" originálnov, na parfumy Fm odvtedy nakupujem len tie a som spokojná. za seba odporúčam -odkaz odstránený- ak nemáte problém s alternatívami. určite nejde o fejky a podobne. ak vám nevadia drahšie originály tak parfums, teda po novom notino je určite spoľahlivý shop.

jancovka

@mirabelll tá vôňa čo si napísala, je perfektná, ibaže je aj dosť drahá na kamennej predajni. Ale teda stojí za to.. ty si si ju aj teraz objednala? a koľko ťa vyšla, keď si to riešila takto cez internet?

tomino874

martina keď raz máš ty alebo niečo už tvoji známi oskúšané, tak nemáš dôvod neveriť tomu, neísť do toho. Ja som tiež objednával cez eshop a to najmä kvôli tomu že som dal na rady známych ktorí takto bežne vône objednávajú :) niet sa čoho báť si myslím.

mirabelll

tak vyzerá to podľa toho, čo som videla, že túto jeseň bude celkom v kurze vôňa s drevom oud, napríklad taká parfémovaná voda Chloé Chloé je super, myslím že tá je pre jeseň taká vystihujúca. Ja som ju už mala raz a bola som z nej nadšená, tak aj teraz už som si ju objednala :)

martina.d

koliesova ahoj, tak to som nevedela, že to je e-shop ktorýž funguje už dlho len zmenil názov. Hmm, tak už aspoň budem vedieť, že cez notino nemusím mať strach ani voňavky objednávať. Ja nerada skúšam nové veci, ale do tohto by som išla, keď píšeš, že ho máš overený.

drozdiak_0

cau mirabelll a co prave teraz tuto jesen leti ak by si mi mohla poradit? predsa len v takychto veciach som celkom ako chlap strateny a chcem drahej urobit radost len sa obavam ze sa jej to nebude pacit :/

mirabelll

hahaha nie nečítam. Aj keď v časopisoch si sem tam pozriem, keď je že ktorá celebrita akú vôňu používa a tak ale tomu nevenujem nejakú pozornosť, väčšinou na stránke, z ktorej objednávam mi vyhodí, čo je teraz trendy aká zložka vo vôni a tak si vyberám. Veľmi rada skúšam nové veci, nové vône :)