Eshop Parfumy

Príspevok v téme: Eshop Parfumy
oskar lopat

Zdravím, chcel by som sa vás opýtať na skúsenosti s nakupovanim EDT a parfumov. Cez ktorý Eshop ste ich nakupovali a boli ste spokojní? Chcel som kúpiť synovi parfum bvlgarI aqva pour homme toniq cez parfums.sk ale po prečítaní niektorých recenzii som začal váhať. Niektorí sú s originalitou parfumov spokojní ale niektorí zas nie. Nechcem zbytočne vyhodiť 45€ za nejakú smradľavú vôňu.

Verolka9

Aha, veď sa mi to nezdalo, že by žena kupovala chlapovi len tak "od oka". Sebe ešte možno by som odvahu mala tak kúpiť ale drahému asi radšej nie :)
mirabell ty si kupuješ čo teraz letí? to ako máš prehľad o tom aké vône letia? :) to čítaš o tom nejaké časopisy alebo čo???

mirabelll

ako čítam tak asi ja som jedna z mála, čo rada skúša a kupuje si vône podľa toho, čo kedy letí, že? :) ja som to asi pochytila po mojej mamine a zatiaľ (síce musím si zaklopať) sa mi podarilo vždy trafiť skvelú voňavku.

Koliesova

nie, ja som vedela ako vonia, ibaže som nevedela, či zrovna sa bude aj môjmu drahému páčiť, či som sa trafila. Ja málokedy objednávam niečo len tak, že neviem čo ako vyzerá alebo vonia :)

Koliesova

martina.d nemala som strach. Nemala som mať prečo. Už dávnejšie som cez ten eshop objednávala ibaže predtým sa to volalo parfums, teraz nedávno sa to premenovalo. Či som sa nebála o peniaze? vôbec nie. Ako som ti už písala, už dávnejšie som cez tento shop objednávala aj parfumy aj kozmetiku, takže som vedela do čoho idem :)

Verolka9

Koliesova a to si podľa čoho objednávala, si vedela ako tá voňavka vonia? či si išla do toho len tak na blind, že si nevedela a nechávala si sa prekvapiť či bude oki?

martina.d

koliesova nemala si nejako obavu z takéhoto eshopu objednávať? ja som teda o ňom ešte nepočula a mám pred takýmito neznámymi vecami celkom aj rešpekt. Nebála si sa, že by si prišla o peniaze?

Koliesova

bee z notino som aj ja teraz asi pred týždňom objednávala a už aj mám parfum doma :) budeme mať v sobotu s drahým výročie tak sa teším ako mu voňavku dám, dúfam, že sa mu bude páčiť pretože ja som z nej nadšená :)

tomino874

kristi pokiaľ by ti prišiel neoriginál, tak ver mi že podľa vône to zistíš. Ale ja napríklad som aj minulý rok na vianoce objednával parfum žene cez overený eshop, overený najmä našimi známymi. Išlo mi hlavne o to aby mi prišlo to čo som si objednal a aby to stihlo prísť do vianoc a to sa podarilo.

bee_1

Ak chces kvalitu a aj dobru cenu tak jednoznačne odporucam tu notino.sk a ked kliknes sem -odkaz odstránený- mozes si aj uplatniť zlavu, majú ozaj dobré vône

kristiyna

modrofuzik - lenze vies ma nejako navigovat podla coho by som zistila ze to nie je original? to co to ma byt? moze byt ze bude inak vonat?
magdi - nebala si sa len tak objednavat? ci ako si si vybrala stranku cez ktoru si ju objednala??