Zdravím, chcel by som sa vás opýtať na skúsenosti s nakupovanim EDT a parfumov. Cez ktorý Eshop ste ich nakupovali a boli ste spokojní? Chcel som kúpiť synovi parfum bvlgarI aqva pour homme toniq cez parfums.sk ale po prečítaní niektorých recenzii som začal váhať. Niektorí sú s originalitou parfumov spokojní ale niektorí zas nie. Nechcem zbytočne vyhodiť 45€ za nejakú smradľavú vôňu.
Eshop Parfumy
Áno, asi je to normálne...lenže prichádzam na to, že nič strachom nezmením, už sa nebudem strachovať z takýchto vecí...veď ak sa budem riadiť rozumom a intuíciou, tak myslím, že by som nemala mať problém...a keď takýto nákup už mám za sebou tak duplom... :D
to je normálne si myslím, že keď prvýkrát človek ide niečo takéto riešiť tak je z toho mimo, že ako to dopadne. Či je to dobré rozhodnutie alebo nie alebo čo, ale treba si vyskúšať, človek keď neskúsi tak nevie aspoň teda ja som to tak začala vnímať, každá skúsenosť je dobrá.
Súhlasím...len na začiatku, keď som nad tým vôbec uvažovať začala, tak som bola kulinček taká nesvoja z toho celého, že ako to bude, či to bude dobré...ale je a to je podstatné...že moje obavy vyprchali a dopadlo to dobre nad očakávania...
Erittrea taktiež z tade objednávam zdá sa mi to zatiaľ ako najvhodnejšia a z môjho pohľadu spoľahlivá voľba čo sa týchto vecí týka treba hľadať to čo chceme za dobrú cenu podľa mňa všetko sa dá ;)
každú nás trápia nejaké otázky ako vidím, mňa kedysi trápilo ako si vybrať vôňu, ktorá je práve trendy, ktorá bude pekná. Dostala som od kamošky tip, že nech pozerám čo teraz letí v časopisoch a tak. Párkrát som to tak urobila, ale už to robím úplne inak. Aj vďaka tomu, že som začala nakupovať cez eshop.
Mirokel nápodobne...ja nakupujem už pár mesiacov cez Notino, čo je internetová parfuméria, kde si vie človek zohnať snáď všetko od výmyslu sveta, čo sa týka parfumov...a najmä za prijateľné ceny...na začiatku som ani len netušila aké veľké cenové rozdiely môžu byť medzi internetovou parfumériou a nejakou kamennou predajňou, no začiatkom roka som sa to všetko dozvedela a mnoho vecí mi začalo dochádzať...
edisia ahoj
chcela by som vedieť, či cez ten eshop notino sa dajú vychytať aj nejaké fajn zľavy, čo sa týka parfumov a tak, či je to detto to isté ako napríklad niekde na iných eshopoch a na predajniach? Nečítala som všetko, tak sa ospravedlňujem ak som to prehliadla. Ak sú nejaké nie je to niečím podmienené?
Do kvalitného, dobrého parfumu som ochotná dať aj majlánd. Maniak som na tieto veci. Vône sú môj život. Pretože vône sú moje spomienky. Vďaka vôni sa dokážem presúvať po minulosti ako lusknutím prstov. Preto ich beriem tak ako ich beriem.
- Tak ja si dobre zvážim do čoho peniaze dám. Ale treba podľa mňa hľadať cesty ako niečo získať, kúpiť za najprijateľnejšiu cenu. Pretože možností v dnešnej dobe máme ozaj veľké množstvo. -