Zdravím, chcel by som sa vás opýtať na skúsenosti s nakupovanim EDT a parfumov. Cez ktorý Eshop ste ich nakupovali a boli ste spokojní? Chcel som kúpiť synovi parfum bvlgarI aqva pour homme toniq cez parfums.sk ale po prečítaní niektorých recenzii som začal váhať. Niektorí sú s originalitou parfumov spokojní ale niektorí zas nie. Nechcem zbytočne vyhodiť 45€ za nejakú smradľavú vôňu.
Eshop Parfumy
staci, staci :D Nemyslela som to tak asi ako to vyznelo, myslela som to tak, ze pri takychto veciach sa mi to nejako este nestalo, ale tak co nie je moze byt :) Mozes mi napisat ako to je s cenami?
**syslik740**
akurát tak? A to ti akože nestačí či čo tým chceš povedať? Keby ťa ten tvoj chlap počul :D Ja pri mnohých veciach mám motýle v bruchu, niekedy aj keď som v napätí, ale takto nakupujem už nejaký ten piatok, takže už motýle nehrozia :)
motyle v bruchu? To som zazila akurat tak pri mojom chlapovi, ale nie pri niecom takomto :D Je to efektivne takto nakupovat? Mna by dost ceny zaujimali :)
Tak ja som urobila to rozhodnutie. Objednala som si parfumy cez internet. Trošku motýle v bruchu z toho ako to dopadne, či som spravila správne rozhodnutie, ale to ukáže až čas, keď sa balíček dostane ku mne domov :P
Áno? To si mi spravila teraz radosť a som rada, že si ma oboznámila aj s tým, že nemusím mať nejaké obavy. Aj že si mi dala tip, že kde si to pozrieť, pozriem si aké parfumy tam majú a aj ceny, celé to musím pozrieť najskôr :)
- ja po eshopoch s parfumami pokukujem už nejaký ten čas, ale teraz ešte intenzívnejšie, keďže sa blížia pomaly už vianoce a ja zvyknem aspoň mesiac dva dopredu kupovať darčeky aby som sa potom nemusela nejako naháňať -
VALINKA NEMAS MAT Z COHO STRACH - JA CEZ INTERNET NAKUPUJEM TAKETO VECI UZ NEJAKY TEN CAS A VYHOVUJE MI TO, AJ KED PRIZNAVAM, ZE NEJAKU DOBU MI TRVALO, KYM SOM SA ROZHODLA, ZE DO TOHO IDEM, ALE BOLO TO DOBRE ROZHODNUTIE. NAKUP CEZ NOTINO MI USETRIL ZA POSLEDNE ROKY UZ TOLKO CASU, PENAZI A HLAVNE TRPEZLIVOSTI, ZE BY SI SA AZ CUDOVALA :)
Ja som tak nekupovala ešte a mám z toho aj strach aby mi to prišlo vôbec, nie, že budem čakať, zaplatím a nič nebudem mať, takéto obavy akože nemávate?
Kvetka už bolo aj na čase nie? Po pol roku. Tiež v pohodke kupujem cez internetový obchod a je to super, že sa to dá tak riešiť, že nikam nemusím ísť, nikomu sa nemusím spovedať, čo chcem, čo hľadám, čo by sa mi páčilo.
Po pol roku som už aj ja prišla na to, že nemusím skúšať kopu eshopov aby som vôbec našla nejaký, ktorý by mi sedel. Na prvý šup sa mi poradilo nájsť fajn eshop a hneď som dva parfumy objednala a prišli a až som zírala, že na prvý šup sa mi podarilo spraviť v pohodke nákup cez internet :)