Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Eshop Parfumy

Príspevok v téme: Eshop Parfumy
oskar lopat

Zdravím, chcel by som sa vás opýtať na skúsenosti s nakupovanim EDT a parfumov. Cez ktorý Eshop ste ich nakupovali a boli ste spokojní? Chcel som kúpiť synovi parfum bvlgarI aqva pour homme toniq cez parfums.sk ale po prečítaní niektorých recenzii som začal váhať. Niektorí sú s originalitou parfumov spokojní ale niektorí zas nie. Nechcem zbytočne vyhodiť 45€ za nejakú smradľavú vôňu.

urbanovicova

maryen

Vieš čo možno by si sa aj čudovalo, koľko ľudí sa nad tým pozastaví, ale nie je to len o tom pozastavení, ale treba si aj zistiť, prečo je to tak a prečo je niečo iné inak.

hela212

Neviem ci si spominate, ja som sem pisala, ze ceny su rovnake.
Aj na predajniach aj cez internet.
Priznavam, ze som sa teda dost mylila, neverila som, ze nieco take by mohlo byt, ale cez internet su tie ceny ozaj vyhodnejsie.

meggi36

Je to normálne, že máme rešpekt a pod, keď s tým nemáme skúseností, ale to neznamená, že niečo nepoznané je hneď aj zlé alebo čosi také ;)

neya

MOZNOSTI SU, LEN MYSLIM, ZE MY ZENY MAME MNOHOKRAT OBAVY AKOBY TO CELE DOPADLO KED SA DO NIECOHO TAKEHO PUSTIME ALE JA NAPRIKLAD SOM NADSENA ZE SETRIM A NAKUPUJEM RYCHLO A EFEKTIVNE :)

meggi36

To aj bola, to ti poviem, ale tak ja za to nemôžem, proste ide o to, či sa aj zaujíma o to či by to niekde mohla kúpiť aj lacnejšie alebo nie, dnes máme veľa možností bola by škoda ich nevyužiť :)

neya

NIE JE, ALE TREBA ICH MAT MNE SA TIEZ OSVEDCILO MAT OCI NA STOPKACH A OBCAS SI DAT AJ PORADIT, LEBO KED SI VEZMES KOLKO PENAZI CLOVEK MOZE USETRIT

kristiyna

tymto sme si asi museli prejst vsetky, ved ako sa hovori, clovek sa uci na vlastnych chybach, ale osobne ked teraz zajdem na predajnu tak len ovonat aby som vedela, co si najblizsie kupim :D

erittrea

Len to nie je také jednoduché mať oči otvorené...ja tiež som prišla na to že je výhodnejšie objednať si parfum cez internet až po nejakej dobe...ja som tiež viac peňazí na predajniach utratila...ale už nikdy viacej... :)

neya

MEGGI TO VAZNE? PEKNE, TO MUSELA BYT "NADSENA" CO? TO SU VECI AZ NECHAPEM, NO TREBA MAT TROSKU VIAC OTVORENE OCI A CLOVEK AJ NA TAKETO VECI PRIDE ;)