Eshop Parfumy

Príspevok v téme: Eshop Parfumy
oskar lopat

Zdravím, chcel by som sa vás opýtať na skúsenosti s nakupovanim EDT a parfumov. Cez ktorý Eshop ste ich nakupovali a boli ste spokojní? Chcel som kúpiť synovi parfum bvlgarI aqva pour homme toniq cez parfums.sk ale po prečítaní niektorých recenzii som začal váhať. Niektorí sú s originalitou parfumov spokojní ale niektorí zas nie. Nechcem zbytočne vyhodiť 45€ za nejakú smradľavú vôňu.

meggi36

Hela nakupujem cez internet, cez Notino, už nejaký čas, už niekoľko nákupov som spravila a ušetrila som nie málo peňazí. Vyskúšaj si to porovnať sama. Kamoška si kúpila parfum, spomínala koľko ju stál, že bude si ho musieť šetriť, keďže bol drahý a ja som mala už asi mesiac ten istý a kúpila som ho lacnejšie ;)

maryen

Sú to veci, ktorým nie každý rozumie, nad ktorými si na každý pozastaví, že prečo je to vlastne tak alebo onak ;)

valinka

Je normálne, že tie ceny sú iné, ja sa tomu už ani len nečudujem. Je dobré si to pozrieť porovnať a až potom sa ti podarí odraziť ďalej :)

Mirokel

Keby som to nevedela a nemala porovnané, tak ani náhodou ti to tu nenapíšem. Ale som si to pozerala, porovnávala a nie je to málo peňazí, čo sa dá ušetriť. Je rozdiel kupovať na predajni, ktorá musí platiť aj priestory, aj zamestnancov aj neviem čo všetko. Už rozumieš?

zliana

...hela netusim ako ona...to teda nie...ale ja som porovnala si ceny vzdy kazdeho jedneho parfumu...ktory sa mi pacil a tie ceny...tie rozdiely ked som videla...z toho by sa jednemu az hlava zatocila...by som dnes uz v stovkach hovorila...kolko penazi sa mi takymito nakupmi podarilo usetrit...

maryen

Ak už si mám kúpiť parfum, tak originálny, kvalitný, ktorý pekne vonia a niečo vydrží nie niečo takéto ako si sem ty dal, neviem čo to je, ale vôbec sa mi to nepáči, pre mňa je kvalita dôležitá.

hela212

Ty si si to akoze porovnavala, ked to s takou istotou pises?
Ja si to stale nemyslim, ze by to tak bolo neviem si predstavit akoby to bolo mozne.

Mirokel

Hela môžeš si myslieť, že sú rovnaké, ale nie sú. Ani zďaleka. Na kamennej predajni, niekde v parfumérii sú o dosť vyššie ceny ako keď si pozrieť internetové obchody, skús si to len porovnať a uvidíš.

hela212

Ceny su podla mna rovnake.
Myslim si, ze nemoze byt nejaky zasadny rozdiel medzi cenami na predajniach a cez internet.
Predsa len ten parfum nejako nemoze ist pod cenu.