Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Eshop Parfumy

Príspevok v téme: Eshop Parfumy
oskar lopat

Zdravím, chcel by som sa vás opýtať na skúsenosti s nakupovanim EDT a parfumov. Cez ktorý Eshop ste ich nakupovali a boli ste spokojní? Chcel som kúpiť synovi parfum bvlgarI aqva pour homme toniq cez parfums.sk ale po prečítaní niektorých recenzii som začal váhať. Niektorí sú s originalitou parfumov spokojní ale niektorí zas nie. Nechcem zbytočne vyhodiť 45€ za nejakú smradľavú vôňu.

kristiyna

ako kamarat hovorieva kto skusi nechce uz inak :) myslim, ze v tomto pripade to plati uplne na plnej ciare, ze akonahle clovek nieco taketo vyskusa a pride na to ake je to fajn a hlavne pohodlne tak uz aj do kamennych obchodov prestane chodit ;)

klarik12

kazdemu vyhovuje ine nakupovanie, ale cez Notino nakupovat parfumy podla mna nie je komplikovane a hlavne je to aj pohodne, pred dvomi rokmi som sa takym nakupom cudovala a dnes im holdujem naplno, mam to rada, ze doma kukam telku a nakupujem :P

kristiyna

meggi ale tak v kazdom vztahu to ma kazdy inak nastavene, ja aj keby som chcela za draheho peniazky kupit tak by mi dovolil, cize nie casto, ale sem tam hej :P

meggi36

To si potom celkom odvážna sa mi vidí, mne neviem či by to prešlo, možno sem tam áno, ale najradšej som, keď v tom máme jasno, že míňam svoje a je to vybavené nemusím sa s nikým naťahovať :)

neya

HAHA A KEBY LEN PREVRACAT OCI CO? :-D ESTE AJ MUZ DOMA ODCENI TAKETO SETRENIE PREDSA LEN MNOHO KRAT ZVYKNEME SEM TAM NA TAKETO VECI AJ JEHO PENIAZKY MINUT :-P

maryen

Preto je vhodné si pozrieť kde koľko stoja tie parfumy, aby si potom nad niečím takýmto nemusela rozmýšľať a trápiť sa s tým, že čo si mohla za to už mať :)

meggi36

To si skús porátať potom ešte len budeš prevracať oči.
Oplatí sa čo sa týka cien objednávať cez internet lebo môže ušetriť nie málo peniažkov :) Ktoré môžeš potom využiť inak :)

molliarka

Super ceny tam majú? To je dobrá správa, ja som za parfumy už dala nemalé peniaze, keď si to všetko porátam, ale tak zakaždým som to brala tak, že parfum je vec, ktorú si nekupujem každý týždeň...

Simon17

Ahojte :-)
Ja nakupujem z Notino.sk....zatiaľ mal najlepšie ceny. Manželkinmu bratovi sa páči jedna voňavka Police a tam sme kúpili okrem voňavky aj sprchový gel.
Sem-tam mávajú aj zľavu na dopravu zdarma. My sme využili cez Vianoce aj kupón zo -odkaz odstránený-

helencita

Práve toto bola vec, ktorá mne vôbec nešla do hlavy, ktorej som absolútne nerozumela, že ako je možné, aby boli také rozdiely, no už to chápem a som rada, že som sa to dozvedela :)