Zdravím, chcel by som sa vás opýtať na skúsenosti s nakupovanim EDT a parfumov. Cez ktorý Eshop ste ich nakupovali a boli ste spokojní? Chcel som kúpiť synovi parfum bvlgarI aqva pour homme toniq cez parfums.sk ale po prečítaní niektorých recenzii som začal váhať. Niektorí sú s originalitou parfumov spokojní ale niektorí zas nie. Nechcem zbytočne vyhodiť 45€ za nejakú smradľavú vôňu.
Eshop Parfumy
- kristiyna
áno a niekedy je fajn si aj tak vyhodiť z kopýtka objednať aj to, čo aktuálne neni treba, ale šak proste radosť si z času na čas treba urobiť, či nie? :)
hapera to co si objednas je len na tebe, len aby ti to vyhovovalo :) Ale tak to si vies sama najlepsie zvazit, co by ti mohlo sediet, s cim mas skusenosti a pod :)
- magdi_na
súhlasím, máš pravdu. Ja keby som mohla tak furt niečo nakupujem, ale musím sa krotiť, lebo by ma môj muž asi vydedil. :D
keď už ideš objednávať tak podľa mňa je super objednať všetko, čo chceš na jeden šup, veď to je paráda, skús, čo všetko chceš a daj vedieť či si nadšená :)
- harpera
objednaj si podľa mňa čo len chceš. Dôležité je to, že garantujú aj kvalitu parfumov, aj kozmetiky, takže nech si čokoľvek objednáš vieš, že ti to príde v top kvalite a máš to aj za dobrú cenu. Ja napríklad niekedy si objednávam aj keď nič nepotrebujem, že pozriem akcie a hneď si nájdem niečo, čo síce nepotrebujem, ale spraví mi to radosť :)
Z tade len parfumy objednavas alebo aj kozmetiku?
Lebo pozeram ten eshop a kukam, ze je tam aj kozmetika, tak by som skusila aj jedno aj druhe :)
Jasné, že je eshop na ktorý sa vieš spoľahnúť, ktorý je aj schopný ti garantovať kvalitu, čo je dôležité a veľmi. Viem, že je aj kopa takých na ktoré sa spoliehať nedá, ale napríklad si môžeš skúsiť pozrieť Notino, to je eshop s ktorým mám ja skúsenosť a garantujú kvalitu, ktorá podľa toho čo si písala je podľa teba tiež dôležitá ;)
//baby poradite mi v tomto? chcela by som vediet ci sa mozem na nejaky takyto obchod spolahnut//
//ja vobec nejaky eshop v tomto spolahlivy? lebo zacinam mat pocit, ze fakt uz sa nemozem na nic a nikoho spolahnut, ked chcem kvalitny pekny parfum, normalne som nervozna z toho!!//
LEN ODHODLAT SA K TAKEMU NAKUPOVANIU NAM NIEKEDY VELMI DLHO TRVA, KYM NABERIEME ODVAHU, KYM SA DO TOHO VRHNEME BEZ NEJAKYCH OBAV, NEVIEM PRECO V ZIVOTE MAME TOLKO STRACHU A BOJIME SA TOLKYCH VECI A UPLNE ZBYTOCNE :)