Eshop Parfumy

Príspevok v téme: Eshop Parfumy
oskar lopat

Zdravím, chcel by som sa vás opýtať na skúsenosti s nakupovanim EDT a parfumov. Cez ktorý Eshop ste ich nakupovali a boli ste spokojní? Chcel som kúpiť synovi parfum bvlgarI aqva pour homme toniq cez parfums.sk ale po prečítaní niektorých recenzii som začal váhať. Niektorí sú s originalitou parfumov spokojní ale niektorí zas nie. Nechcem zbytočne vyhodiť 45€ za nejakú smradľavú vôňu.

martina.d

my ženy vieme byť teda riadne špekulantky ako tak čítam, toto ma ani len nenapadlo, že takto sama seba môžem oceniť, že zahrať to za upratovanie. To sú samé novinky, ale tak aspoň viem jak v prípade núdze, že by to prestalo môjho drahého baviť mi takéto nákupy tolerovať :D
My budeme mať za nedlho výročie čo sme spolu začali chodiť, už asi viem, ako sa obdarujem :P

klarik12

myslim, ze ani to by nepomohlo ani keby vedel, ze potom za odmenu si nieco moze vymysliet a mne napriklad by to ani nevadilo, radsej ja budem ta, co poupratuje a potom si moze na margo toho kupit parfum pre radost :D

jancovka

Kvetka myslíš, že keby si to takto predostrela mužovi, že by ti to prešlo? Alebo práve naopak by on začal upratovať :D :D :D

kvetka3

Vieš len ja mám na to taktiku, ja vyglancujem celý dom, všetky miestnosti všetko na kompletku jak má byť a potom si sadnem a urobím si radosť, predsa za vyupratovanie všetkého si maličký darček zaslúžim, či nie? :P

maryen

Upratovanie ide aj mimo mňa, takže v tom nie si sama, to radšej sadnem za počítač, otvorím si Notino a urobím si radosť, poobjednávam si parfumy, vzorky parfumov a takéto vecičky akoby som mala behať po byte s vysávačom alebo mopom, nejako ani vekom som si k tomu upratovaniu pozitívny vzťah nevybudovala :D

kvetka3

Niekto má toho viac, ja napríklad aj upratovanie zbožňujem, len na to tiež musím mať svoju náladu, niekedy som tak pod tlakom, nervózna, že som rada, že stihnem aspoň poprať, ale sú dni, kedy by som od rána do večera len glancovala :D

klaudusinka

- maryen -
- a u niekoho to môže byť aj upratovanie tá úchylka - u mňa to našťastie upratovanie nie je, ale je pravdou, že nakupovať parfumy cez internet sa mi osvedčilo a aj celkom zapáčilo, mám rada, keď môžem skúšať nové vône

maryen

Asi každá máme, hm, nazvem to, že nejakú úchylku, ktorá nás baví, z ktorej sa ideme zblázniť nie?
U niekoho sú to parfumy, u niekoho čosi iné, hlavné je to aby nám to robilo radosť :)

kvetinka777

- dadusdus

ale šak to je super, musíme si urobiť radosť nejako, ja napríklad moc šaty a takéto veci poslednú dobu nenakupujem, nemám takú mániu, ale na toto teda mám.

dadusdus

Kvetinka poviem ti, že ja si radosť robím často. Od minulého roka, čo som prvý raz kúpila parfum cez net tak odvtedy si robím radosť pomaly každú chvíľu, ale väčšinou tak aby o tom nikto doma nevedel :P