Eshop Parfumy

Príspevok v téme: Eshop Parfumy
oskar lopat

Zdravím, chcel by som sa vás opýtať na skúsenosti s nakupovanim EDT a parfumov. Cez ktorý Eshop ste ich nakupovali a boli ste spokojní? Chcel som kúpiť synovi parfum bvlgarI aqva pour homme toniq cez parfums.sk ale po prečítaní niektorých recenzii som začal váhať. Niektorí sú s originalitou parfumov spokojní ale niektorí zas nie. Nechcem zbytočne vyhodiť 45€ za nejakú smradľavú vôňu.

magduska

...o tejto vonavke som uz aj ja pocula...ze tak dokaze super podciarknut eleganciu a zenskost, ale este som ju necitila...kolko si za nu dala, ked si si ju objednala??...

simranka54

mna si tato ziskala :) Yves Saint Laurent Black Opium, svagrina si ju kupila a ked som ju citila, tak hned som si ju cez Notino objednala :) a za par dni bola doma ako na koni, tak sa z nej kazdy den vytesujem, ked si ju rano na seba davam :)

martina.d

kľudne aj ovocná v zime je fajn, veď ide o to, čo sa nám páči, čo nám vonia, to je to najdôležitejšie, no nie?? :)

Bionetla

Burberry Her to je ta vona, poviem ti, ze nosim vone ake sa mi pacia, co momentalne mi vyhovuje, nejako ine veci neriesim, len to, co mne sa paci, tym sa riadim, co mojmu nosu vonia.
:) Toto je taka ovocna vona, ale nevidim dovod preco aj v zime by som ju nemohla nosit. :)

magdi_na

v lete používam skôr také kvetinkové, ovocné a na zimu drevité aspoň teda ja, trošku je to potom zmena :) Ale niekto napríklad používa jednu vôňu aj celý rok, že vôbec toto čo ty sa pýtaš nerieši. Proste má svoju vôňu, ktorá sa mu páči tak nemá prečo hľadať čosi iné.
Ale ja mám rada takúto zmenu :) Lebo ju spozorujú aj ľudia s ktorými sa dennodenne stretávam :)

nikola.stein

Aký parfum si si objednala? Aké vône žienky používate v takomto jesennom období? Prípadne zimnom? Letné vône tam mám prehľad, čo také je fajn, čo sa mi páči, ale neviem na zimu aký parfum zvoliť, čo je trendy :)

Bionetla

Ktore sa on nedozvie. Lahko sa to pise, tazsie sa to kona. Poslednu dobu ten moj ma nos snad na vsetko. Dnes som si rano dala parfum, co mi dosiel minuly tyzden, co som si novinku objednala, ze vyskusam. Tak som presla okolo neho a hned utrusil poznamku, ze niekto si opat radost urobil, ti chlapi maju raz dobry nos :P Ale nastastie sa mu ta vona paci :P

kvetka3

Ná teda a čo budeš, keby som rovno doma povedala, že potrebujem nový parfum, zakaždým keď chcem, tak už by ma muž asi poslal niekam na liečenie, že som na tom závislá. Ale tak rada striedam k rôznym outfitom rôzne vône no :)