Eshop Parfumy

Príspevok v téme: Eshop Parfumy
oskar lopat

Zdravím, chcel by som sa vás opýtať na skúsenosti s nakupovanim EDT a parfumov. Cez ktorý Eshop ste ich nakupovali a boli ste spokojní? Chcel som kúpiť synovi parfum bvlgarI aqva pour homme toniq cez parfums.sk ale po prečítaní niektorých recenzii som začal váhať. Niektorí sú s originalitou parfumov spokojní ale niektorí zas nie. Nechcem zbytočne vyhodiť 45€ za nejakú smradľavú vôňu.

Bionetla

Maryen ano, pri objednavani parfumov je to velmi velka vyhoda, ze sa da pozriet zlozenie aj to na aku prilezitost je parfum urceny, ale co som pozerala neda sa to pozriet na kazdom eshope. No na Notino sa to pozriet da, ja si z tade objednavam parfumy a aj na zaklade toho zlozenia si vyberam a skusam aj nove vone :P

kvetka3

Biatlonistka, ale tak každý eshop mal pred sviatkami vypísané termíny, že dokedy treba objednávať aby stihli objednávky prísť, takže myslím, že keď sa tým človek riadi, tak nemá sa prečo báť :)

biatlonistka7

Mňa by zaujímalo, že či vôbec to všetko stihla, predsa len keď písala, tak to mala LTT na to aby objednala a aby to prišlo, pred Vianocami nejako otáľať s takýmito vecami netreba :)

klaudinkas

- Nikola, len to ak chceš do Vianoc ešte parfumy ako darčeky, že nielen sebe, tak to aby si už pomaly objednávala, aby ti stihli prísť a aby si ich stihla aj zabaliť. -

maryen

Nikola, pozri si, podľa zloženia je fajn, že si vieš predstaviť, že ako parfum vonia, aký bude aspoň približne, keď parfumy často používaš :)

nikola.stein

Dievčatá, tak ja vám ďakujem za tipy, čo ste mi dali, idem si tie parfumy nájsť, kde ich majú za aké ceny a čo všetko obsahujú, že ako vlastne voňajú. Som veľmi zvedavá na to :)

magduska

...jasne, ked staci, ze si trosku na seba das a vydrzi ti cely den...ze ju je citit tak naco vacsiu...to aj toto balenie...takato velkost si vydrzi dlhsiu dobu...ked staci ked si ju raz das za den...ze si ju nemusis viackrat striekat na seba... :)

kvetka3

Simranka toto je to, že keď cítiš na niekom inom nejaký pekný parfum a hneď ho musíš mať. To ja som proste taká, že keď sa mi niečo páči, tak hneď by som to brala, hneď by som si tú vôňu objednala, len tiež už sa musím trošku krotiť, lebo tých voňaviek mám niekoľko a zachvíľu očakávam, že ma muž zahriakne, že si nemá na akú poličku veci dávať :D

maryen

To je ozaj dobrá cena to sa nedá uprieť :)
Niekedy vôbec netreba veľké balenie, že veľký obal, keď je parfum kvalitný ako si písala :)

simranka54

objednavala som si 50ml a ta ma vysla na necelych 58€, co sa mne zda teda ako super cena, zvazovala som, ze si objednam vacsiu, ale zatial tato mi staci, kedze staci, aby som si parfum rano dala na sebe a vydrzi na mne cely den :)