Zdravím, chcel by som sa vás opýtať na skúsenosti s nakupovanim EDT a parfumov. Cez ktorý Eshop ste ich nakupovali a boli ste spokojní? Chcel som kúpiť synovi parfum bvlgarI aqva pour homme toniq cez parfums.sk ale po prečítaní niektorých recenzii som začal váhať. Niektorí sú s originalitou parfumov spokojní ale niektorí zas nie. Nechcem zbytočne vyhodiť 45€ za nejakú smradľavú vôňu.
Eshop Parfumy
Keby internetový obchod nebol prehľadný, tak ja osobne ho proste zavriem a už viac neotvorím, nemám rada, keď sa v niečom strácam a neviem nájsť to čo potrebujem, to čo hľadám.
Potom som nevrlá, nervózna a neviem kto by ma takú doma chcel trpieť :D
...potom sa aj lahsie vybera nakupuje...a hlavne to trva ovela menej, jak v kamennych predajniach...:)
Šak práve to ma tak príjemne prekvapilo, že som v tom úplne plávala, že som vedela nájsť všetko a bez nejakých problémov, že to je tak prehľadné a rozumne usporiadané :)
nikola tak by to malo pri eshopoch aj byt, aby boli prehladne, len je fakt, ze v niektorych sa zorientovat, to da cloveku zabrat, ze najst, co vsetko maju v ponuke, co by sme chceli, kde ake su ceny a podobne :/
Bionetla pred Vianocami som skúsila prvýkrát objednať z toho eshopu o ktorom si písala. Myslím, že ten obchod je fajn, nemala som s ničím problém a našťastie som sa vedela aj v ponuke zorientovať, že to je prehľadné a našla som parfumy, čo som chcela :)
...kvetka v tomto mas pravdu a teda riadnu...len takychto eshopov nie je vela na ktore sa da podla mna spolahnut...;)
Šak ale preto je dobré objednávať proste cez obchod s ktorým máš skúsenosť, že vieš, že dodržia aj termíny, aj že ti dodajú všetko :)
Kvetka to viem, že mali eshopy termíny vypísané, len predsa či sa dá na každý spoľahnúť jak tu už zaznelo, preto som sa pýtala, či to všetko stihla, či všetko prišlo, lebo keby pred Vianocami ja nakúpim, že poobjednávam a nestihne mi to prísť by som sa asi zbláznila!
preto ja objednavam uz len z eshopu, ktory ma nesklamal, pri ktorom mi zakazdym prislo vsetko co som si objednala a hlavne za kratky cas :)
- Kvetka, keď pri niektorých obchodoch ani to nie je istotou. O tom sa kamarátka už neraz presvedčila. Takže radšej skôr ako potom sa naháňať a tŕpnuť, či vôbec to príde. A v akom stave. -