Zdravím, chcel by som sa vás opýtať na skúsenosti s nakupovanim EDT a parfumov. Cez ktorý Eshop ste ich nakupovali a boli ste spokojní? Chcel som kúpiť synovi parfum bvlgarI aqva pour homme toniq cez parfums.sk ale po prečítaní niektorých recenzii som začal váhať. Niektorí sú s originalitou parfumov spokojní ale niektorí zas nie. Nechcem zbytočne vyhodiť 45€ za nejakú smradľavú vôňu.
Eshop Parfumy
Klaudusinka si prišla na spôsob jak na neho, čo? :) Ale tak je to podľa mňa fajn, že vieš čo a ako, čo očakávať akú reakciu od neho ;)
- baby je to jedno, je veľký rozdiel medzi nami a mužmi, ja s tým už nebojujem, už som sa naučila to neriešiť a proste akceptovať, teraz tiež nedávno som si objednala parfum nový, trochu si pohundral a keď zistil, že jemu som kozmetiku na bradu kúpila, tak už bol ako medík -
bionetla to zloženie je nápomocné aj mne a veľmi, skôr si viem vybrať, zo začiatku síce mi trvalo, kým som si urobila jasno v tom, že čo v zložení mi vyhovuje, čo sa mi páči, ale ako som na to prišla, tak už sa mi tak ĺahko nakupuje :)
...nikola oni maju zase svoje problemiky, ktore nam sa zdaju uletene...kazdy mame nieco to svoje a podla mna je to super...mat trosku taky kusok uletenosti v sebe...
Jancovka to ti poviem, že môžeš byť rada za takéto problémiky len, koľkí musia riešiť oveľa väčšie ty si teda v tomto prípade fakt šťastný človek ;)
Baby keby toto čítal môj chlap, ten by len zalomil rukami a by si pofrflal, že mať tak ženy vaše problémy, normálne živo si ho viem predstaviť :D :D :D
...haha vedel by moj muz o tom hovorit...ten tiez nema rad ked som taka...a vacsinou byvam taka, ked nekupim co mam v umysle alebo nejaky zly nakup spravim...kvoli inym veciam taka nejako neviem byt...:)
U mna je toto tiez jeden z dovodov preco si kupujem, objednavam tieto veci cez Notino, lebo si tam viem najst co chcem a viem si najst k parfumom aj zlozenie, vdaka ktoremu sa viem orientovat, co kupit, takze podla mna je to velka vyhoda a aj pomoc ;)