Eshop Parfumy

Príspevok v téme: Eshop Parfumy
oskar lopat

Zdravím, chcel by som sa vás opýtať na skúsenosti s nakupovanim EDT a parfumov. Cez ktorý Eshop ste ich nakupovali a boli ste spokojní? Chcel som kúpiť synovi parfum bvlgarI aqva pour homme toniq cez parfums.sk ale po prečítaní niektorých recenzii som začal váhať. Niektorí sú s originalitou parfumov spokojní ale niektorí zas nie. Nechcem zbytočne vyhodiť 45€ za nejakú smradľavú vôňu.

helencita

Myslím, že to tak nevnímaš len ty, tiež to napríklad aj ja vnímam rovnako.
Nekúpila by som si hentaký parfum, keď viem, že si môžem napríklad cez Notino objednať parfum, ktorý bude krásne voňať a najmä bude originál a vydrží na mne celý deň, keď si ho ráno dám na seba :)

mirabelll

phiero načo sú také parfumy? Keď to neni originál kvalitný parfum, ktorý by vydržal na človeku celý deň?
Podľa mňa sú to len zbytočne utratené peniaze :/

kvetka3

Mirabelll jasné, ale tak to je prirodzené, ani mne sa niektoré veci nepáčia, ktoré robí alebo čo, ale naučila som sa veľa jak sa hovorí hádzať za hlavu a zbytočne sa nimi netrápiť ich enriešiť, veď načo aj, veď to len zbytočné dusno robí vo vzťahu ;)

jancovka

Maryen, ale je to taký relax. Keď si chceš urobiť radosť, tak to neriešiš nejako. Nepozastavuješ sa nad tým, že venuješ tomu čas, že si ohľadne toho kopu prečítaš.
Toto je taký fajn strávený čas, že človek vypne, vyberá čo chce :)

mirabelll

asi tak, len niektorí chlapi to proste tak nejako viac prežívajú, ešteže ja takého doma nemám ten môj je úplná pohoda jahoda, bez problémov chápe a akceptuje, že mám nejaké potreby. Že chcem mu voňať, že sa mu chcem páčiť :)

kvetka3

Ktorý si minimálne raz za čas nepofrfle? To mi povedz, ja sa už nad tým ani len nepozastavujem, objednám si z Notino, čo chcem, čo potrebujem a už to mojej polovičke ani neoznamujem, načo predsa??

maryen

Jancovka nie je, to viem aj ja sama, že to proste aj čas zaberie, keď hľadáš niečo čo bude fajn, čo bude kvalitné a čo ti bude ešte aj vyhovovať, ale tak to sú také príjemné problémy, starosti :)