Zdravím, chcel by som sa vás opýtať na skúsenosti s nakupovanim EDT a parfumov. Cez ktorý Eshop ste ich nakupovali a boli ste spokojní? Chcel som kúpiť synovi parfum bvlgarI aqva pour homme toniq cez parfums.sk ale po prečítaní niektorých recenzii som začal váhať. Niektorí sú s originalitou parfumov spokojní ale niektorí zas nie. Nechcem zbytočne vyhodiť 45€ za nejakú smradľavú vôňu.
Eshop Parfumy
Súhlasím, to sa potom aj rýchlo minie a môžeš kupovať zase nový a to je potom to isté ako keby radšej zainvestovala do kvalitného, ten by jej vydržal dlhšie ;)
Kvetka keby mi parfum nevydržal celý deň, tak by letel, už by som ho viac nepoužila, lebo načo mi je taký, čo si musím dávať na seba často len preto aby ho bolo trošku cítiť??
Neya jasne, sak kazda mame iny vkus, ale napriklad mne vyhovuje to, ked si viem pozriet pri parfume, ze co obsahuje, ake ma zlozenie, ze viem podla toho, ze co asi tak bude pre mna predstavovat, ci sa mi bude lubit :)
KAZDY SME INY, STAVIAME NA INYCH VECIACH, COSI INE JE PRE NAS PRIORITOU A TO ISTE BY SOM POVEDALA, ZE PLATI AJ PRI TOMTO. JA SI UZ NEROBIM TAZKU HLAVU Z TOHO. NECH SI KAZDY KUPUJE CO CHCE. JA SI ZAKLADAM NA KVALITE, TA JE PRE MNA KLUCOVA A INE MA NEZAUJIMA. :D
Karina v takých prípadoch si myslím, že je cena lákavá. Že proste to zaváži v mnohom. Aj keď osobne tomu tiež nerozumiem, lebo keď si kúpim nejakú lacnú napodobeninu, tak nemôžem očakávať, že mi vydrží ako kvalitný parfum. Tam proste dáka úmera nie je.
Magdi neviem, to mne nejde do hlavy naco niekto vobec si take vonavky kupuje, ktore vydrzia len chvilku, ved to mna osobne nebavilo, ze nosit si ten flakonik stale vsade so sebou, ved nenosim zakazdym so sebou kabelku alebo nejaku tasku
Jancovka super, že si napísala :) Idem pozrieť tie parfumy, aj ceny, že ako vychádzajú.
Budem rada, ak ich poteším :)
mirabelll ja tiež mám rada, keď cítim vôňu celý deň, načo by mi bola vôňa, ktorú by už po hodine nebolo cítiť? To by boli pre mňa len úplne zbytočne vyhodené peniažky!
Jancovka tak pošli, mne to tiež padne vhod, lebo má aj švagriná narodeniny zanedlho a sesterka meniny, tak aspoň by som im parfumy nejaké pokúpila ako darček. :)